-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Tesla Model 3“ už 35 tūkst. dolerių? Taip, bet su keliomis sąlygomis

Liepos mėnesį buvo pristatytas vienas labiausiai laukiamų automobilių 2017-aisiais – „Tesla Model 3“. Kaip „Tesla“ įmonės vadovas Elonas Muskas buvo pažadėjęs, šis modelis JAV kainuoja 35 tūkst. dolerių – keliskart mažiau nei kiti „Tesla“ modeliai.
„Tesla Model 3“
„Tesla Model 3“
Temos: 1 Tesla, Inc.

Tačiau 35 tūkstančiai – tik už bazinės įrangos „Model 3“ ir tik JAV. Europoje šis modelis kainuos daugiau, o net ir JAV papildomos įrangos sąrašo kaina sukelia dvejopus jausmus.

Standartinis „Model 3“ galės įveikti 350 km viena įkrova, o nuo 0 iki 100 km/val. įsibėgės per 5,6 sek. Tai – pagrindinės savybės.

Jeigu norėsite originalesnės automobilio spalvos ar kitokių ratlankių, juos turėsite įsigyti kartu su visu „Premium Upgrade Package“. Į šį paketą įeina šildomos ir elektra valdomos priekinės sėdynės, dvi USB jungtys gale, garso sistema, tamsintas stogo stiklas su apsauga nuo infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių, automatiškai užlenkiami ir šildomi šoniniai veidrodėliai bei LED rūko žibintai.

Norite vienos ar dviejų funkcijų atskirai? Neišeis, teks pirkti visą jų paketą už 7 500 dolerių.

Norite autopiloto galimybės? Dar penki tūkstančiai. Talpesnė baterija? Devyni tūkstančiai. Ir taip kaina kone pasiekia 60 tūkst. Ne taip ir mažai, kaip už vidutinio dydžio sedaną.

2018-aisiais viršutinė „Model 3“ kaina taps dar didesnė, nes planuojama pristatyti keturiais ratais varomą modelį, o galinga „Performance“ versija turėtų perkopti ir 70 tūkst. ribą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius