Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Tokvila“ pristatė naujausius „Toyota“ modelius – visureigį RAV4 ir hečbeką „Corolla“

Šeštadienį Vilniaus „Toyota“ centre „Tokvila“ visą dieną šurmuliavo šimtai lankytojų – 25-ąjį gimtadienį mininti bendrovė savo klientus ir sostinės gyventojus pakvietė į ką tik atvykusių visureigio RAV4 ir „Corolla“ hečbeko premjerą, rašoma pranešime.
„Tokvila“ pristatė naujausius „Toyota“ modelius – visureigį RAV4 ir hečbeką „Corolla“
„Tokvila“ pristatė naujausius „Toyota“ modelius – visureigį RAV4 ir hečbeką „Corolla“ / Mantas HeadShooter muotr.

„Tokvila“ renginio svečiai galėjo susipažinti su naujausiais „Toyota“ modeliais, taip pat pabendrauti su lenktynininku Benediktu Vanagu, pasiklausyti jo įspūdžių iš Dakaro ralio. Žinoma, ir iš arčiau apžiūrėti jo sportinį bolidą „Toyota Hilux“, trumpam grįžusį po sėkmingo debiuto „FIA World Cup for Cross Country Bajas“ lenktynių pirmojo etapo Rusijoje.

„Džiugu mūsų salone matyti tiek daug žmonių, besidominčių Toyota automobiliais. RAV4 ir Corolla modeliai yra tikri Toyota modelių gamos flagmanai, kurie įspūdingai atsinaujino ir tai turėtų pritraukti dar daugiau šių legendinių modelių gerbėjų. Pavasarį laukiame dar daugiau naujienų – Corolla Touring Sports universalo ir Corolla sedano, o taip pat ilgai laukto Camry sedano sugrįžimo“, – sakė „Tokvila“ generalinis direktorius Gintautas Ignotas.

Mantas HeadShooter muotr./„Tokvila“ pristatė naujausius „Toyota“ modelius – visureigį RAV4 ir hečbeką „Corolla“
Mantas HeadShooter muotr./„Tokvila“ pristatė naujausius „Toyota“ modelius – visureigį RAV4 ir hečbeką „Corolla“

Pasak jo, 2018 m. „Tokvila“ buvo rekordiniai – naujų „Toyota“ automobilių pardavimai išaugo kone dvigubai iki 1514 vienetų, o tai leido pakilti į pardavimų lyderio poziciją Lietuvoje.

Bendrovėje daug dėmesio skirta atsinaujinimui, tad nuo šiol „Toyota“ salono lankytojai galės įvertinti naują apšvietimo ir garso sistemą, salono kvapą, vaikams skirtą erdvę, naujas klientams įkurtas darbo ir poilsio vietas, taip pat atsinaujinusią automobilių atidavimo salę.

„Toyota RAV4“ yra kompaktiškų visureigių segmento lyderis pasaulyje. „Tokvila“ pristatyta penktoji šio modelio karta pasižymi moderniu išorės ir vidaus dizainu, kokybiškomis apdailos medžiagomis ir dar erdvesniu nei pirmtako salonu.

Automobilis sukurtas panaudojus naują „Toyota“ modulinę konstrukcijos platformą TNGA (angl. Toyota New Global Architecture), kuri užtikrina žemesnį automobilio svorio centrą, tvirtesnį kėbulą ir efektyvesnę pakabą – RAV4 tapo dar saugesnis, tiksliau ir maloniau valdomas.

Nauja 2,5 l (222 AG) hibridinė variklio sistema „Dynamic Force“ atskleidžia geriausias šios „Toyota“ technologijos savybes, ypač galios, dinamikos ir ekonomiškumo balansą. Pažangiausia segmente saugumo įrangos sistema „Toyota Safety Sense“ tapo standartine modelio įranga.

„Auris“ keičia „Corolla“

„Tokvila“ pristatė ir ką tik į saloną atvykusį „Corolla“ hečbeką, kuris pakeičia tokio pat kėbulo „Auris“ modelį. Visų laikų perkamiausias automobilis pasaulyje iš esmės atsinaujino ir nuo šiol bus gaminamas 3 kėbulo versijų: hečbeko, universalo „Touring Sports“ ir sedano.

Išskirtinio dizaino „Toyota Corolla“ hečbekas įsiliejo į „Toyota“ hibridinių modelių šeimą ir yra siūlomas su 2 hibridiniais varikliais (1,8 l/122 AG ir 2,0 l/180 AG), o konstrukcijos platformos TNGA dėka automobilis išsiskiria tiksliu valdymu ir išskirtiniu stabilumu kelyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius