-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Toyota JPN Taxi“ konceptas – futuristinis Londono taksi

Jis aukštas, juodas kaip fortepijonas ir toks manevringas, kad gali apsisukti ant šulinio dangčio. Tai „Toyota“ inžinierių vizija naujos kartos japoniško taksi automobilio tema. Dizaino požiūriu šis automobilis atrodo taip, lyg labiau derėtų Londono, o ne Tokijo gatvėse.
„Toyota JPN Taxi“
„Toyota JPN Taxi“ / („Toyota“ nuotr.)

„JPN Taxi“ bus vienas iš svarbiausių eksponatų „Toyota“ stende lapkričio 20 d. vyksiančioje Tokijo automobilių parodoje. Nors mėlynoje informacinėje eilutėje virš priekinio stiklo kol kas nedega užrašas „laisvas“, šis modelis sukurtas orientuojantis į Japonijos vyriausybės programą, kuria skatinama konstruoti vartotojui patogesnius taksi automobilius ir autobusus.

Automobilio proporcijos parinktos taip, kad jis būtų kaip įmanoma manevringesnis miestų gatvėse. Žemos grindys, aukštos lubos ir elektros variklių atidaromos durys įrengtos tam, kad juo būtų lengviau naudotis vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

Konceptas turi ir naują jėgainę – tai suskystintų gamtinių dujų vidaus degimo variklio ir elektros motoro derinys. Taksi gali vežti penkis keleivius. Viduje taip pat įrengtas didelis monitorius, kuriame galima sekti aktualią informaciją įskaitant maršrutą iki pasirinkto tikslo ir skaitiklio parodymus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius