Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viso gero, „Subaru WRX STI“: automobilio istorija baigsis šį rudenį

Po daugiau nei 20 metų įsimintinos istorijos ir daugybės raliuose bei lenktynėse pelnytų titulų atėjo laikas „Subaru WRX STI“ užbaigti savo nepaprastą kelionę.
Paskutinis „Subaru WRX STI“
Paskutinis „Subaru WRX STI“

Pats paskutinis į Europą importuojamas modelis bus pasiekiamas šį rudenį. Automobilis, kuris vadinsis „Subaru WRX STI Final Edition“, perdirbtas ir patobulintas keliose srityse. Viena iš gerų naujienų taip pat yra tai, kad šis paskutinės versijos legendinis sportinis automobilis bus pasiekiamas ir Lietuvoje.

Legendinis automobilis, kuris visame pasaulyje turi savo gerbėjų klubus, tampa dar malonesnis. Iš išorės pastebėsite perdirbtas priekines stiliaus detales, suteikiančias dar agresyvesnę išvaizdą, bei naujus 19 col. ratlankius. Geltonai dažytos stabdžių apkabos pabrėžia gerokai atnaujintą „Brembo Performance“ stabdžių sistemą, kurioje dabar naudojamos stipresnės vieno bloko 6 stūmoklių apkabos priekyje, vieno bloko 2 stūmoklių apkabos gale ir didesni, išgręžti rotoriai, išdėstyti aplink, kad šiluma būtų geriau išsklaidoma. Naujos stabdžių kaladėlės užtikrina gerokai didesnį paviršiaus plotą, kad stabdyti būtų lengviau ir būtų užtikrintas atsparumas išblukimui.

Reguliuojamas centrinis diferencialas dabar valdomas visiškai elektroniniu būdu ir reaguoja greičiau, kad vairuotojas galėtų dar geriau valdyti automobilį.

„Subaru WRX STI Final Edition“ taip pat pasižymės geresne garso izoliacija ir storesniais stiklais, todėl salone bus tyliau. Atnaujinto stiliaus LED priekiniuose žibintuose veikia posūkių apšvietimo funkcija.

„Alcantara“ sėdynėse žmonės bus prisisegę raudonais diržais, kurių stilių įkvėpė lenktynės.

Galimų įsigyti „Subaru WRX STI Final Edition“ skaičius bus ribotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius