-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vyrukai iš „Wild-Speed“ parodė galimus „Lamborghini Cabrera“ kontūrus

Ne paslaptis, kad „Lamborghini Gallardo“ gyvavimas artėja link pabaigos, o šį modelį nedidelėje superautomobilių kompanijos gamoje netrukus turėtų pakeisti jo įpėdinis – „Cabrera“.
„Lamborghini Cabrera“ eskizas
„Lamborghini Cabrera“ eskizas / Wild-speed.com nuotr.

Apie pastarąjį modelį pastaruoju metu girdima vis daugiau gandų. Tikėtina, kad „Lamborghini“ jį pristatys kitų metų Ženevos automobilių parodoje, mat Frankfurte, buvo parodyta karščiausia „Gallardo Squadra Corsa“ versija, kuri, kaip manoma, žymi šio vardo pabaigą.

Italai jau kuris laikas Niurburgringo trasoje atlieka „Gallardo“ įpėdinio bandymus. Pagal skleidžiamą variklio toną yra aišku, kad automobilis turės V10 atmosferinį variklį su maždaug 600 AG. Gali būti, kad „Lamborghini“ tam paruoš dabartinį „Gallardo“ 5,2 litro variklį.

Wild-speed.com nuotr./„Lamborghini Cabrera“ eskizas
Wild-speed.com nuotr./„Lamborghini Cabrera“ eskizas

Bandymu metu pastebėtas užmaskuotas prototipas atskleidė, kad „Cabrera“ bus gaminamas pagal dabartinę „Lamborghini“ dizaino kryptį. Tiksliau sakant – priekiniuose bei galiniuose žibintuose bus „Y“ formos fragmentai, o savo kėbulo proporcijomis šis modelis primins sumažintą „Aventador“.

„Gallardo“ įpėdinio buvo laukiama jau ilgai. Naujasis „Lamborghini“ segmente turėtų kovoti su po truputį senstančiais „Ferrari 458 Italia“ bei „McLaren MP4-12C“.

Vyrukai iš „Wild-Speed“ išplatino sumontuotas nuotraukas, kuriose šis automobilis vaizduojamas be kėbulo linijas maskuojančių detalių. Kaip jūs vertintumėte tokį „Gallardo“ pakaitalą?

VIDEO: „Lamborghini Cabrera“ prototipo bandymai Niurburgringe

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius