Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ženevos automobilių parodoje debiutavo naujas „Volkswagen“ flagmanas – „Arteon“

„Volkswagen“ plečia savo modelių spektrą ir Ženevos automobilių parodoje visus nustebino naujuoju  „Gran Turismo“ automobilio „Arteon“ debiutu. Numatoma, kad Baltijos šalis šis automobilis pasieks jau 2017-ųjų vasarą.
Ženevos automobilių parodoje įvyko naujos kartos „Volkswagen Arteon“ premjera
„Volkswagen Arteon“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Klausas Bischoffas, „Volkswagen“ dizaino direktorius, pažymi, kad šis automobilis suvienija klasikinio sportinio automobilio dizaino elementus bei sedano, su aptakiai iki galinio buferio besileidžiančiu stogu eleganciją ir erdvę. „Avangardinis verslo klasės „Gran Turismo“ automobilis sujaudina iki pačių sielos gelmių“, – sako jis.

Automobilis išsiskiria panašaus į kupė kėbulo iki galinio buferio besileidžiančiu stogo dizainu ir nuo 563 iki 1557 litrų talpos bagažo skyriumi. „Arteon“ automobilio plotis sudaro 1871 mm, o aukštis – 1427 mm.

Kalbant apie techninę dalį, naujasis „Volkswagen“ nepalieka abejingų savo šešiais varikliais su turbo pripūtimu (TSI ir TDI), kurių galios diapazonas siekia nuo *110 kW / 150 AG iki 206 kW / 280 AG, su priekinių ratų arba visų ratų pavara ir skaitmeniniais ekranais bei valdymo elementais. Kitos sistemos apima aktyvų informacinį ekraną, projekcinį ekraną bei informacijos ir pramogų sistemą „Discover Pro“ su 9,2 colio stikliniu ekranu ir valdymu gestais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius