Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žydrūnas Savickas išsirinko specialios komplektacijos „Fiat Freemont“ automobilį

Puikų sezoną šiemet turėjęs ir net du naujus pasaulio rekordus pagerinęs 38 metų Žydrūnas Savickas apie karjeros pabaigą nekalba. Stipriausias planetos vyras, jį remiančio „Fiat“ salone Vilniuje surengęs pirmą viešą savo brangiausių trofėjų parodą, atskleidė turįs ambicijų siekti naujų planetos rekordų. Iš rėmėjų Ž. Savickas sulaukė ir dovanų – naujutėlaitį gausiausios ir brangiausios „Black code“ komplektacijos „Fiat Freemont“ visureigį, rašoma kompanijos pranešime spaudai.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / „Autobrava“ nuotr.

„Kol Žydrūnas gerina vieną pasaulio rekordą po kito, tiesiog privalu užtikrinti, kad ir kelyje jis vairuotų geriausią automobilį. Todėl jo pamėgtą pusmečio senumo „Fiat Freemont“ pakeitėme naujai, kaip ir Žydrūno rekordai, pasaulį išvydusia visureigio sportiškiausia ir prabangiausia „Black Code“ versija. Ji dar geriau atspinti Žydrūno pasiekimus ir dominavimą tarp stipriausių planetos vyrų“, – sakė  įgaliotojo „Fiat“ atstovo Baltijos šalyse, įmonės „Autobrava“ direktorius Renaldas Gineika.

„Black code“ patobulinti dizaino elementai

Nuo gegužės mėnesio „Fiat“ pristatė „Freemont“ modeliui skirtą prabangiausią „Black code“ paketą. Pasirinkę jį vairuotojai gauna ne tik geriausią vidaus ir išorės įrangą, bet ir naujus, sportiškumo ir prabangos suteikiančius dizaino patobulinimus: ant automobilio montuojami 19 colių skersmens juodi ratlankiai, juodos spalvos priekinės grotelės, priekinių žibintų rėmai ir galinio vaizdo veidrodėliai, automobilis nudažytas metalizuotais dažais.  

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“

„Šio naujojo automobilio dizainas išties išskirtinis, man jis labai patinka. O puikiomis „Fiat Freemont“ važiavimo savybėmis jau spėjau įsitikinti per pastarąjį pusmetį jį vairuodamas – tai protingai galingas, didelis ir erdvus net ir tokiems kaip aš, bet tuo pačiu manevringas ir labai ekonomiškas“, – sakė Ž. Savickas.

Visais ratais varomas Ž. Savicko „Fiat Freemont“  yra su dyzeliniu 2,0 litrų darbinio tūrio 170 AG „MJet“ motoru. Jo sąnaudos 100 km atstumui įveikti užmiestyje siekia 6,0 l, mieste – 9,3, o mišraus važiavimo – 7,3 litro. „Fiat Freemont Black code“ versijos kaina – beveik 107 tūkst. litų.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“

Sportininkui sezonas buvo puikus

„Fiat“ salone visą mėnesį bus galima pamatyti Ž. Savicko trofėjų ekspoziciją, kurioje puikuojasi 19 sportininkui brangiausių apdovanojimų, iškovotų per pastarąjį dešimtmetį. Ž. Savickas atskleidė, kad jam reikšmingiausi laimėjimai iš „Arnold Strongman Classic“ varžybų. „Labiausiai savo karjeroje džiaugiuosi 7 kartus laimėtu „Arnold Strongman Classic“ turnyru – to nepavyko pasiekti nei vienam kitam galiūnui, ir rąsto kėlimo rekordu“, – sakė Ž. Savickas.

Įvertindamas praėjusį sezoną sportininkas teigė, kad jis buvo vienas geriausių. „Laimėjau visas 6 varžybas, kuriose dalyvavau, tarp jų ir tas, kurias vertinu kaip svarbiausias – pasaulio čempionatą ir „Arnold Strongman Classic“ turnyrą. Šiemet pavyko pagerinti du pasaulio rekordus – rąsto kėlimo ir atkėlimo rungtyse. Dabar laukia poilsis ir pasiruošimas kitam sezonui, kuriame sieksiu dar sykį pagerinti rąsto kėlimo planetos rekordą. Norėčiau jį padidinti iki 230 kg“, – sakė Ž. Savickas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./„Fiat Freemont Black Code“

Jeigu sportininkui pavyks įgyvendinti šį tikslą, rąsto kėlimo rekordą galiūnas bus pagerinęs jau 15-tą kartą. Balandį Ž. Savickas rąsto kėlimo rungtyje jam pačiam priklausiusį pasaulio rekordą pagerino 0,5 kg – nuo 222,5 kg iki 223 kg, o gegužį – dar sykį, iškėlęs net 227 kilogramų sveriantį rąstą. 

Lietuvos galiūnas teigia, kad yra įgavęs puikią sportinę formą. „Niekada nemaniau, kad būdamas 38-erių būsiu toks stiprus. Tačiau išsigydęs traumas jaučiuosi labai gerai ir varžybose pavyksta nurungti pagrindinius varžovus, kurie yra žymiai jaunesni“, – sakė Ž. Savickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius