-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A3000 klasės nugalėtojai: „Technorama – Wellman“ komanda su „Honda Civic Type-R“

Ir šilto, ir šalto 1000 km lenktynėse išgyvenusi „Technorama – Wellman” komanda apdovanojimų ceremonijoje lips ant aukščiausio pakylos laiptelio. Martynas Samuitis, Robertas Kupčikas ir Linas Adomėnas „Honda Civic Type-R” automobiliu buvo greičiausi karštoje A3000 klasėje.
„Technorama – Wellman“ komanda ant nugalėtojų pakylos
„Technorama – Wellman“ komanda ant nugalėtojų pakylos / Algirdo Venskaus nuotr.

Pirmi A3000 klasėje

Ilgos ir permainingos 2013-ųjų 1000 km lenktynės buvo sėkmingos „TECHNORAMA – Wellman” komandai. „Honda Civic Type-R” nė sekundei nesitraukė iš rezultatų lentelės pirmųjų eilučių, ilgų lenktynių metu tik kilo.

Nepaisant to, kad paskutinėje lenktynių dalyje komandos bolidas buvo išslydęs iš trasos, visų lenktynių metu įgyta persvara leido finiše džiaugtis puikiu rezultatu – pirma vieta klasėje. Ir aukšta ketvirta vieta absoliučioje įskaitoje.

„Pasibaigė nepaprastos lenktynės. Buvo ir karšta, ir šlapia. Pasiektas rezultatas tikrai puikus – pirmi klasėje, aukščiau nėra kur. Kova absoliučioje įskaitoje taip pat pasisekė – į priekį praleidome tik ženklai greitesnius bolidus. Tarp kurių, mūsų komandos draugai „INTER RAO Lietuva” komanda su BMW M3.”, – džiaugėsi komandos lenktynininkas Martynas Samuitis.

„Technorama – Wellman” komandos vadovas Linas Nemura džiaugėsi, kad lenktynės buvo įdomios, o priimti strateginiai sprendimai – teisingi.

„Sužaidėm gerą šachmatų partiją. Lenktynėse gerai pasirodėm ir sausoje trasoje, ir lietui lyjant. Paskutinėje dalyje atsitiko, kas atsitiko – lenktyninis incidentas. Bet įgyta persvara mums leido neprarasti nei vienos pozicijos, tik kelis ratus.”, – sako Linas Nemura.

„Martin Sport” automobiliai puikiai tinka 1000 km trasai

„Martin Sport” dirbtuvėse pagaminti automobiliai 1000 km lenktynėse veikia puikiai. Martyno Samuičio vadovaujamose dirbtuvėse pagamintas „INTER RAO Lietuva” komandos BMW M3 finišavo trečias absoliučioje įskaitoje ir antras GT klasėje. Ir, kaip jau minėjome, po tuo pačiu stogu pagamintas „TECHNORAMA – Wellman” komandos „Honda Civic Type-R” finišavo pirmas klasėje, ketvirtas absoliučioje įskaitoje.

„Didžiuojamės savo sukurtais „Made in Lithuania” automobiliais. Jie greiti, patikimi ir puikiai tinkantys 1000 km trasai, lenktynininiu režimu jie rodo aukštą klasę. Mūsų inžinieriai ir mechanikai šiandien gali švęsti labai rimtą pergalę.”, – pasakoja „Martin Sport” dirbtuvių šeimininkas Martynas Samuitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius