-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alonso nykščiai apdrausti milijonine suma

Dukart „Formulės-1“ čempionas Fernando Alonso gali didžiuotis dar vienu pasiekimu. 28 metų ispano rankų nykščiai greičiausiai yra patys brangiausi pasaulyje – 5 mln. eurų (apie 17,3 mln. Lt) už kiekvieną.
F.Alonso rankų nykščiai buvo apdrausti įspūdinga suma
F.Alonso rankų nykščiai buvo apdrausti įspūdinga suma. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tokia įspūdinga suma „Ferrari“ piloto nykščius apdraudė komandą remianti Ispanijos finansų sektoriaus gigantė „Santander“ grupė, taip siekdama populiarinti savo gyvybės ir nelaimingų atsitikimų draudimo polisą.

„F.Alonso nykščiai yra svarbus simbolis. Jie taip pat būtini vairuojant „Formulės-1“ bolidą. Taigi F.Alonso nykščiai yra pergalės ženklas bei saugumo garantas“, – draudimo motyvai vardijami viešame „Santander“ pranešime.

Tuo tarpu F.Alonso, kuris po keturių pirmųjų 2010 metų „Formulės-1“ sezono etapų pilotų rikiuotėje su 49 surinktais taškais žengia trečias, pareiškė, jog tikroji kova dėl čempiono vardo prasidės tik dabar – pirmenybėms persikėlus į Europą.

„Atėjo metas parodyti, kas turi galimybių laimėti čempionatą, o kas – ne. Tikroji kova tik prasideda. Pamatysime, kurie pilotai ir komandos tobulės greičiausiai“, – sakė pirmą sezoną „Ferrari“ bolidą vairuojantis F.Alonso.

Penktasis pirmenybių etapas Barselonoje, gimtojoje F.Alonso šalyje Ispanijoje, vyks gegužės 9 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius