-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alytaus baikeriai ketina atgaivinti tūkstančius žiūrovų sutraukdavusias šventes

Alytaus baikeriai, kurie kitąmet švęs savo klubo gyvavimo metines, jau pradėjo planuoti 25-mečio šventę. Baikerių suvažiavimai - ne naujiena Alytuje, motociklininkų renginiai pradėti 2003-iais Dainų slėnyje, tačiau kelis kartus iš eilės šventės rengėjai nusvilo dėl prasto oro, tad kurį laiką baikeriai pasitenkindavo išvykomis į kituose miestuose ar šalyse vykstančius renginius.

„Apsisprendimui kur5 laiką neorganizuoti suvažiavimų turėjo įtakos ir Alytuje vykę gatvių tiesimo darbai“, – teigia „Crazy in the dark“ klubo atstovai, kurie Alytausgidas.lt patvirtino, turį planų jau po metų, vasarą, atgaivinti baikerių fiestą Alytuje, sutraukdavusias tūkstančius žiūrovų tiek Dainų slėnyje, tiek Alytaus aerodrome.

Venciūnuose savo susibūrimų vietą įkūrę „Crazy in the dark“ Alytaus klubo nariai šiuo metu jungia per 40 narių, tad organizuoti turėtų atsirasti kam, juolab, tarp Dzūkijos sostinės „kreizų“ – įvairių profesijų žmonės. Tarp jų – ir buvęs alytiškis krepšininkas Saulius Kazevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius