Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gelažninkas atgavo pagreitį – atvažiavo pirmas „vienišių“ kategorijoje

Po dviejų kiek mažiau sėkmingų atkarpų lietuvių motociklininkas Arūnas Gelažninkas vėl finišuoja stipriai. „Original by Motul“ klasėje jis trečiadienį užėmė 1-ąją vietą, bendroje įskaitoje buvo 31-as.
Arūnas Gelažninkas
Arūnas Gelažninkas / OrionDakarteam nuotr.

„Visą dieną praleidau dulkėse, jų buvo kaip niekad daug, – pasakojo Arūnas po važiavimo. – Lenktyniavau kartu su čekų motociklininku Milanu Engelu, esančiu antroje vietoje. Pakaitomis išsiverždavome į priekį, kova buvo labai azartiška.

Daugelis lenktynininkų „nepaėmė“ vieno waypoint‘o, tačiau mes, nors ir šiek tiek praradę laiko, surinkome visus.“

Pagal vakarykščius rezultatus startavęs šiek tiek vėliau, sportininkas dalinasi, kad beveik visą greičio ruožo laiką lenkė lėtesnius varžovus.

„Esu labai patenkintas, šįkart visai nepavargau, ties finišu atrodė, kad galėčiau važiuoti toliau. Nuotaiką kelia ir šiltas oras, kuris Dakaro ralio metu ne visada lepina“, – sako #OrionDakarteam atstovas.

Trasa 10-ąją lenktynių dieną buvo 757 km ilgio – 383 km pravažiavimų ir 374 km greičio ruožo. Lenktynininkų laukia dar dvi dienos iki Dakaro ralio pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius