-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gelažninkas važiavo be kelio knygos, į viršų šovė kitas lietuvis

Priešpaskutinė diena Breslau ralyje Arūnui Gelažninkui buvo chaotiška. Nors pirmą dienos greičio ruožą įveikė greičiausiai, antroji dalis buvo ne tokia smagi. Viskas prasidėjo nuo to, kad dėl skubos prieš pat antrąjį šios dienos ruožą, jis paliko kelio knygą Bivuake, komandos automobilyje. Tad naviguotis reikėjo aklai, sekant kitus sportininkus, rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.

Kol parkrypavo į finišą, Gelažninkas atsidūrė 13 vietoje. Tuo metu AG DAKAR SCHOOL mokinys Modestas Siliūnas važiavo lyg be stabdžių ir finišą pasiekė trečias. Bendra įskaita kol kas nesuskaičiuota. Rezultatai turėtų paaiškėti dienos pabaigoje.

Tai kad Arūnas atvažiavo tryliktas neturėtų būti didelė problema, nes ankstesnėmis dienomis jis susikrovė pakankamai didelį laiko atotrūkį ir iki galo suskaičiavus rezultatus, turėtų rikiuotis lentelės viršuje. Tikintiems karma, ši Arūno diena ralyje gali būti jos įrodymu.

„Pirmas šios dienos greičio ruožas buvo labai greitas, be klaidų. Tik vienoj vietoj stabtelėjau vokietuko palaukt, nes jis kelio knygą ne taip susižymėjo, tai būtų negrįžęs namo. O antrame greičio ruože jau jis mane vedė, nes palikau kelio knygą. Šiandien negalėjau pasimėgauti važiavimu, nes teko verstis be kelio knygos ir dar kiaurai permirkau, nes tris valandas lijo. Tai važiavau paskui kitus ir tikėjausi, kad atves iki finišo. Neįsivaizdavau kur yra greičio ribojimai, kur galima, kur negalima spustelt. Liko paskutinė diena todėl man svarbiausia ramiai ir saugiai finišuoti. Ryt be klaidų!“, – sako Arūnas Gelažninkas.

Modestas Siliūnas vakar smarkiai susimušė petį, bet šiandien skriejo vienas pirmųjų.

„Bus baudų. Kai atvažiavau, negalėjau patikėt, kad Arūno finiše dar nebuvo. Kol sušilęs, petį ne taip skauda. Reiks viską džiovint, net šalmą. Permirkom kiaurai“, – pasakoja Modestas.

Verta atkreipti dėmesį ir į ATV klasę, nes Povilas Ignatavičius šiandien greičiausias iš lietuvių ir ketvirtajame etape finišuoja trečias. Po trijų etapų antroje vietoje bendroje įskaitoje esantis Antanas Kanopkinas šiandien aštuntas, o komandos draugas Adomas Gančierius, šešiomis minutėmis greitesnis, septintas.

SSV klasėje greičiausi Martynas Graužinis ir Rokas Butavičius. Ketvirtajame etape, preliminariai, jie antri. Ketvirtoje vietoje Andriaus Lankučio ir Ovidijaus Rabizos ekipažas. Iki šiandienos tarp lietuvių lyderiavę SSV klasėje Tomas Guzauskas ir Audrius Matuolis šiandien tik devinti.

Car Open klasėje Justinas Putys ir Valdemaras Milaševskis šiandien dvylikti.

Po keturių etapų dalyviai įveikė jau beveik 1000 km bekele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius