Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Arūnas Gibieža Indijoje pasirodė vienoje trasoje su Davidu Coulthardu

Lietuvos motociklininkas Arūnas Gibieža, žinomas kaip „Aras Freestyle“, Indijoje vykusiame „F-1 Show Run“ pasirodyme dalyvavo kartu su pirmos formulės bolidą vairavusiu Davidu Coulthardu.
Arūnas Gibieža Indijoje
Arūnas Gibieža Indijoje

„F-1 Show Run“ pasirodymas vyko 7 milijonus gyventojų turinčiame Haiderabado mieste Indijoje. Organizatoriai teigia, kad pasirodymą gyvai stebėjo apie 40 tūkst. žmonių.

Renginyje A. Gibieža demonstravo savo žinomiausius triukus: „Watchtower“, „Switchback Wheelie“, „Head Stand“, „Superman“, „360 kangaroo stoppie“ ir kitus. Vienas triukas ypač patiko indams – „Aras Freestyle“ bandė lenktyniauti su F-1 „Red Bull“ komandos bolidu.

„Juk negaliu atsilikti nuo formulės“, – juokavo sportininkas.

„Renginys praėjo tikrai įspūdingai, likau sužavėtas „Red Bull Racing“ komanda bei begaliniu Indijos žiūrovų palaikymu. Tai vienas iš mano įsimintiniausių ir įspūdingiausių renginių. Buvo labai daug žurnalistų, jie vis skambino į viešbutį ir prašė interviu. Nenustebsiu, jeigu apie mane rašys visi Indijos laikraščiai“, – kalbėjo A. Gibieža.

Po šio renginio sportininkas tęsia „Aras Gibieža Indian Tour 2015“, kurio metu aplankys dar tris miestus – Kalkutą, Guvahatį ir Šilongą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius