-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arūnas Gibieža tapo Europos motociklų akrobatikos čempionu

Lietuvos sportininkas, motoakrobatas – Arūnas Gibieža, vis tęsiantis varžybų maratoną, Europos čempionate iškovojo pirmąją vietą.
Arūnas Gibieža
Arūnas Gibieža / Komandos nuotr.

Liepos 29-ąją dieną  Londone vyko Europos motoakrobatikos čempionatas, susirinko iš viso 36 sportininkai , vienas iš jų lietuvis – Aras.  Varžybos vyko dvi dienas, pirmąją dieną vyko kvalifikacija, po kurios Aras liko antras, o pirmas liko lenkas Marcinas Glowacki.

Kitą dieną vyko finaliniai važiavimai, kiekvienas rodė savo laisvąją programą, kurią vertino teisėjai iš Amerikos bei Prancūzijos. Arūno programa buvo stipriausia, bei geriausia. Sportininkas išsiveržė į priekį ir užtikrintai laimėjo pirmąją vietą:

  1. Arūnas Gibieža 77 taškai. Lietuva
  2. Marcinas Glowacki 71,5 taškai. Lenkija
  3. Julienas Welchas 68,5 taškai. Prancūzija

Po varžybų vyko papildomos rungtys, tai nuvažiuoti kuo daugiau ant priekinio rato, kitaip vadinamas „The Longest Stoppie“ ir nesveikiausias triukas, kitaip vadinamas „Sickest Trick“.

Arūnas ilgai nedvejojo dėl šių rungčių ir ėmėsi jose dalyvauti. Sėkmė ir didelis darbas šio jaunojo sportininko neapleido, jis įrodė, kad gali daugiausiai nuvažiuoti ant priekinio rato, bei  padaryti nesveikiausią triuką. Visus trofėjus iškovojęs su šypsena grįžtantis lietuvis labai džiaugiasi tokiais puikiais savo rezultatais, ir ruošiasi kitam Europos čempionatui Bulgarijoje, kuris vyks rugpjūčio 18-19 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius