-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilių sporto gerbėjams – specialus „15min“ leidinys

Džiugi žinia! Šiandien nemokamas dienraštis „15min“ ir gyvų žinių portalas 15min.lt savo skaitytojams dovanoja jau devintą nemokamą „Ralio žurnalą“ – originalų leidinį, kurį su malonumu čiups ir prie vairo sėdintys bei automobilių sportu užsiimantys profesionalai, ir tiesiog ratams prijaučiantys aistruoliai.
Automobilių sporto gerbėjams – specialus „15min“ leidinys
Automobilių sporto gerbėjams – specialus „15min“ leidinys / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Nemokamas „Ralio žurnalas“ – tai puiki dovana šeštadienį Utenoje vyksiančio renginio „Winter Rally 2009“ proga.

„Man asmeniškai ralis yra pats žavingiausias sportas iš visų žinomų. Todėl labai džiugu, kad net ir sunkiu metu skaitytojams galime pasiūlyti dar vieną ralio leidinį. Žaliasis „15min“ visomis išgalėmis palaiko šį sportą ir laiko kumščius už šeštadienį į trasą išlėksiančius ralistus“ , – sakė „15min“ generalinis direktorius Tomas Balžekas.

Nemokamu „Ralio žurnalu“ ypač džiaugėsi „Winter Rally 2009“ organizatorius Benediktas Vanagas.

„Raliui skirtas žurnalas – neatsiejama renginio dalis. Tikiu, kad jis pradžiugins ir sportininkus, ir žiūrovus. Juk jame jie ras visą naudingą ir idomią su raliu susijusią informaciją“, – sakė B.Vanagas.

„Linkiu žiemos ralio dalyviams sportiško renginio, žiūrovams – gražių vaizdų, na, o visiems kartu – maksimalaus šalčio. Jis mums labai reikalingas“, – linkėjo „Winter Rally 2009“ organizatorius.

Penkioliktąjį kartą startuosiančio sudėtingiausio metų ralio leidinys skaitytojus pradžiugins išskirtiniais interviu su ralio žvaigždėmis bei naujuoju Lietuvos automobilių sporto federacijos prezidentu Gintaru Furmanavičiumi, detalia informacija apie šeštadienį Utenoje vyksiantį ralį, greičio ruožų aprašus, daugybę išskirtinių faktų ir įdomybių.

Nemokamo „Ralio žurnalo“ popierinį variantą vilniečiai ir kauniečiai gali rasti miestų kavinėse, degalinėse „Statoil“ ir „Lukoil“. Elektroninio žurnalo varianto ieškokite gyvų žinių portale 15min.lt.

Ralio žurnalą PDF formatu galite atsisiųsti čia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius