-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Autoplius.lt Fast Lap“ organizatoriai atributiką sutalpina į 4 automobilius

„Autoplius.lt Fast Lap“ sezonas, tradiciškai, susideda iš keturių etapų. Du iš jų vyksta Lietuvoje, du – užsienio lenktynių trasose. Kaip tik šį savaitgalį vyks trečias etapas Poznanės trasoje Lenkijoje. Eksportuojant lenktynes, visų pirma, reikia spręsti logistinius iššūkius.
„Nissan“ automobiliai
„Nissan“ automobiliai

Į užsienio trasas visa „Autoplius.lt Fast Lap“ komanda keliauja bent keturių automobilių karavanu – eile skirtingų lenktynių partnerio „Nissan“ automobilių. Kiekvienas jų turi savo misiją.

„Safety Car“

Šių metų sezone „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynių saugos automobilio vaidmenį atlieka „Nissan Micra“. Mažas automobilis lydi lenktynininkus į startą ir budi visų lenktynių metu. Juo darbuojasi lenktynių teisėjai.

Teisėjams maži „Nissan“ automobiliai visuomet darė gerą įspūdį. Kažkada šią misiją atliko „Juke Nismo“ ir, visų ją vairavusių profesionalių lenktynininkų nuostabai, automobilis puikiai tvarkėsi su dideliu greičiu lenktynių trasoje.

„Nissan Micra“
„Nissan Micra“

„Rescue Car“

Gelbėjimo automobilio vaidmuo tradiciškai atitenka tvirčiausiam „Nissan“ automobiliui – „Navara“. Prie jo kablio tvirtinamas tempimo lynas ir juo traukiami bėdoje atsidūrę lenktynių dalyviai. Tai gali būti ir avarijose nukentėję, ir sugedę automobiliai. Faktas vienas – tai pirmas automobilis, atvažiuojantis į bet kokio incidento trasoje vietą.

„Wolf Race“ lenktynėse ši „Navara“ seka visus dalyvius pirmo rato metu – tuo metu didžiausia tikimybė incidentams lenktynių trasoje. Po pirmo rato „Rescue Car“ grįžta į pitus ir pradeda budėjimą.

„Nissan Navara“
„Nissan Navara“

„Mobile storage“

Keliauti su lenktynėmis reiškia temptis begalę daiktų. „Autoplius.lt Fast Lap“ tam tikslui naudoja krovininį „NV300“ mikroautobusą. Jame – tūkstantis ir vienas daiktas sėkmingam lenktynių organizavimui: dokumentai, techninė įranga, įrankiai techninei automobilių apžiūrai, prizams skiriamos „Michelin“ padangos, „Wolf“ alyva ir t.t.

Čia keliauja ir partnerių reklaminė medžiaga – vėliavos, tentai, įvairiausia atributika, nuo tušinuko iki lipduko. Organizatoriai prieš varžybas puošia kiekvieną trasą, nesvarbu ar lenktynės vyksta Lietuvoje, ar Latvijoje, ar Estijoje, ar Lenkijoje.

„Nissan NV300“
„Nissan NV300“

„Mobile office“

Paskutinis karavano dalyvis – keleivinis „NV300“. Šis automobilis turi dvi misijas. Visų pirma, juo keliauja didelė „Autoplius.lt Fast Lap“ komanda: nuo fotografų iki techninės inspekcijos specialistų.

Varžyboms prasidėjus, tas pats automobilis tampa komandos biuru – fotografai dirba kompiuteriais dalindami nuotraukas, montuojami vaizdo siužetai, rašomi tekstai. Daryti darbus šalia lenktynių trasos yra gerokai operatyviau, nei ieškoti darbo vietos lenktynių trasos kabinetuose.

Trečiasis etapas

Šiais keturiais automobiliais visa „Autoplius.lt Fast Lap“ organizatorių komanda prisistatė į Poznanės lenktynių trasą Lenkijoje, kur šeštadienį vyks trečiasis šių metų sezono etapas. „Time Attack“ lenktynininkai dalinsis etapo taškus, gal greičiausi ir „paflirtuos“ su „Tor Poznan“ trasos rekordu.

„Wolf Race“ lenktynėse taškai už rezultatus tampa itin svarbūs, juk po Poznanės etapo liks paskutinės lenktynės „Nemuno žiede“. O po jų greičiausi taps Lietuvos žiedinių lenktynių čempionais – pirmą kartą „Autoplius.lt Fast Lap“ istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius