Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas artėjant Dakarui pristatė išskirtinį vardinį „Vostok Europe“ laikrodį

Lietuviškas „Techno design" stiliaus laikrodžių gamintojas „Vostok Europe" tęsia bendradarbiavimą su „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics" lenktynininku Benediktu Vanagu ir pristato naujausią bendrą kūrinį – ribotos serijos titaninį laikrodį „Vostok Europe Benediktas Vanagas Black Edition", rašoma pranešime.
Laikrodis  „Vostok Europe Benediktas Vanagas Black Edition"
Laikrodis „Vostok Europe Benediktas Vanagas Black Edition" / V.Pilkausko ir Vostok nuotr.

„Bendras su „Vostok Europe" kūrinys kas kurį laiką jau yra tapęs tradicija. Matau, kaip kas kartą tobulėjame ir atrandame naujų požiūrio į laikrodį kampų. Visi iki šiol drauge sukurti laikrodžiai išparduoti ir dabar jau tampa kolekcininkų medžioklės taikiniais. Žinau nemažai tokių žmonių visame pasaulyje, kurie savo kolekcijose turi visus Vilniuje sukurtus ir surinktus mano vardinius laikrodžius", – sakė Dakarą jau devintąjį kartą šturmuosiantis Baltijos šalių rekordininkas B.Vanagas.

„Vostok Europe Benediktas Vanagas Black Edition" įvairiomis detalėmis siejasi su ralio maratonu ir automobilių sportu apskritai. Ant ciferblato pirkėjai išvys užrašą „Motorsport", nudžiugins ir galinis dangtelis. Jame pavaizduotas bolido „Toyota Gazoo Racing Hilux", su kuriuo B.Vanagas pasiekė Baltijos šalių rekordą Dakaro ralyje, bareljefas.

Laikrodžio dizainas tęsia anglies juodumo bei raudonų detalių įvaizdžio tradiciją, kuri atkartoja „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics" identitetą. Pristatyta ir „Black Edition" gamos naujovė – tričio vamzdeliai ant rodyklių ir ties valandų indeksais tamsoje padės orientuotis laike bent dešimt ateinančių metų. Laikrodis turės ir papildomas funkcijas: 1 val. trukmės chronografą, 24 val. skaičiavimo indikatorių, mėnesio dienų kalendorių. „Black Edition" yra atsparus vandeniui ir gali būti panardintas į 300 metrų gylį.

Ketvirtosios generacijos „Benediktas Vanagas Black Edition" su titaniniu korpusu pagaminta vos 500 vienetų. Iš viso „Vostok Europe" ir B.Vanagas yra sukūrę jau 8 limituotas laikrodžių serijas, kurias sudaro virš 3000 laikrodžių. 2013 metais išleistas pirmasis modelis buvo išparduotas vos per 48 valandas.

„Vostok Europe" žinomi dėl savo patikimumo ekstremaliose situacijose. Atskiri šio prekės ženklo modeliai yra buvę stratosferoje su oro balionu (16 km aukštis), giliausiame pasaulyje urve Gruzijoje (2,2 km gylis), Raudonosios jūros dugne (125 m gylis) ir net dešimtį kartų sunkiausiose planetos lenktynėse – Dakaro ralyje. „Vostok Europe" veiklą pradėjo 2003 metais Vilniuje. Visi šio prekės ženklo laikrodžiai kuriami ir rankomis surenkami Lietuvoje bei eksportuojami į 30 rinkų visame pasaulyje. Įmonė laikosi griežtų kokybės reikalavimų, todėl taiko 30 punktų gaminių patikrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius