-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas: „Gaila, kad žiūrovams neparodėme WRC automobilio galimybių“

Vos šią savaitę iš karštos Pietų Amerikos sugrįžęs „General Financing – Autopaslauga“ komandos lenktynininkas Benediktas Vanagas iš „Halls Winter rally“ pasitraukė jau po pirmojo greičio ruožo. WRC raliuose pergales skynęs „Subaru Impreza S08 WRC“ automobilis nė iš tolo patvarumu nepriminė Dakaro ralį ištvėrusio „OSCar“ bolido.
„Halls Winter Rally 2013“
„Halls Winter Rally 2013“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Per savaitę lenktynių temperatūra pasikeitė nuo 45 laipsnių karščio iki šiandieninių minus 10. Bet ne tai lėmė mūsų pasitraukimą. Neatlaikė „Subaru“ pavarų dėžė. Netekome bėgių jau pirmame, pačiame sudėtingiausiame, greičio ruože“, – pasakojo lenktynininkas ir vienas ralio organizatorių Benediktas Vanagas.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./„Halls Winter Rally 2013“
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./„Halls Winter Rally 2013“

Dideli lenktynininkų lūkesčiai buvo siejami su į Lietuvą atvežtu automobiliu „Subaru Impreza S08 WRC“ ir tikrai tuose keliuose kilometruose, kol nesugedo nelemta pavarų dėžė, Benediktui jis paliko didelį įspūdį.

„Tai puikiai valdomas automobilis. Labai greitas, labai vikrus. Ir galingas – su tokia galia susitvarkyti nėra paprasta“, – sako Benediktas.

Su nauja šturmane Greta Germanavičiūte startavęs lenktynininkas prasitarė, kad ir kitame ralyje bandys išlaikyti tokią komandos sudėtį. Bet prieš ateinančius ralio etapus būtinai skirs daugiau laiko susipažinti su automobiliu, kurį pavadino „kosminiu laivu“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius