-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas parduoda juodąjį „Subaru Impreza WRC“

Benedikto Vanago komanda 2017-aisiais gali stipriai atsinaujinti. Šiuo metu parduodama didžioji dalis jo technikos: dar negrįžus iš Dakaro maratono, sportinių automobilių skelbimų portale atsidūrė jo „Toyota Hilux“ ir techninio aptarnavimo sunkvežimis, o kemperis bei mikroautobusas ten tūno jau pusmetį. Vasario antroje pusėje Rallycarsforsale.net tinklalapyje atsidūrė ir ralyje naudotas „Subaru“.
„Subaru Impreza WRC“
„Subaru Impreza WRC“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Turime planų, kurių negaliu atskleisti. Nereikėtų į pardavimus žiūrėti kaip į kažką kardinalaus: lenktynininkai reguliariai atnaujina techniką. Tikiuosi, kad po 2 savaičių galėsiu pasakyti ką nors konkretesnio“, – paklaustas apie „Subaru Impreza WRC“ pardavimą, kalbėjo B.Vanagas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Benediktas Vanagas parduoda ne tik „Toyota Hilux“, bet ir „Žaibą“: ar išliks Vytis?

Lenktynininkas klasikinio ralio varžybose „Subaru Impreza WRC“ automobiliu važiuoja kartu su Greta Germanavičiūte. Pirmasis jų startas buvo 2013-aisiais „Halls Winter Rally“ varžybose. Aukščiausias ekipažo pasiekimas – pirma vieta paskutiniame 2016-ųjų Lietuvos ralio čempionato etape Druskininkuose „Rally Classic“.

„Subaru Impreza WRC“ parduodamas kaip naujas: variklis, pavarų dėžė ir sankaba nuvažiavę po 0 kilometrų. Turbinos „rida“ – 125 km, o galinio diferencialo – 325 km.

B.Vanagas praėjusią vasarą išbandė „Toyota Yaris R5“ automobilį, tačiau atmetė galimybę jį įsigyti, nes jis turi tik nacionalinę homologaciją ir tarptautinėse varžybose Europoje dalyvauti negalėtų. Pasak sportininko, praėjusios vasaros vizitas Pietų Afrikos respublikoje buvo tik artimesnė pažintis su „Toyota Gazoo Racing“ komanda.

Po grįžimo iš šių metų Dakaro maratono B.Vanagas užsiminė, jog atsisakys varžybų Lietuvoje ir koncentruosis į vieną sporto šaką: bandys dalyvauti pasaulio ralio maratonų taurėje, tačiau pirmas etapas nuplaukė – iš Pietų Amerikos nespėjo grįžti komandos technika.

Neoficialiais duomenimis, šių metų viduryje B.Vanagas turėtų gauti naujausią „Toyota Hilux“ ralio reido varžybų automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius