-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benedikto Vanago komanda paskutinė iš lietuvių pasiekė Buenos Aires

Benedikto Vanago komanda „General Financing team Pitlane“ po 41 val. kelionės ketvirtadienio naktį pasiekė Buenos Aires ir ryte pasiims anksčiau atplukdytą techniką, su kuria startuos Dakaro ralyje.

Atlanto vandenyną komanda įveikė 8 kilometrų aukštyje, skrisdama didesniu nei 900 km/val. greičiu ir turėdama šiokį tokį internetą. Kelias valandas pailsėję komandos nariai vyks atsiimti komandos automobilių.

„Į Asuncijoną turėtume atvykti penktadienio ankstyvą rytą. Penkios transporto priemonės, iš jų – vienas sunkvežimis, tad nebūsime labai greiti, nes laikysimės viename konvojuje“, – dar neišlipęs iš lėktuvo, skrendančio iš Stambulo į Buenos Aires, kalbėjo B.Vanagas.

Penktadienį poilsiui po ilgos kelionės laiko taip pat nenumatyta – „Toyota Hilux“ bus išbandytas specialioje trasoje, kurią parengė gamyklinė „Toyota“ komanda.

„Penktadienį atvykę 12 val. dienos jau turime testus su „Toyota“ gamykline komanda. Esame sutarę drauge padirbėti specialioje trasoje. Kaip parodė praėjusių metų patirtis, tai yra be galo svarbu. Ir nuo tada papasakosim toliau, kaip mums sekėsi“, – sakė B.Vanagas.

VIDEO: Benediktas Vanagas: „Testai su gamykline „Toyota“ komanda be galo svarbūs“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius