-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausia drama Lietuvos čempionate — tarp „kregždės“ ir „chuligano“

„Autoplius.lt Fast Lap“ Lietuvos RACE žiedinių lenktynių čempionatas pasiekė kulminaciją. Šeštadienį Estijoje prasidės paskutinis jo etapas. R3000 klasė vienintelė, kurioje čempionas beveik aiškus, rašoma pranešime.
„Autoplius.lt Fast Lap“ R3000 klasė
„Autoplius.lt Fast Lap“ R3000 klasė / Organizatorių nuotr.

„Jis gal iš kitos planetos?“ — galėdavai girdėti, kai pro žiūrovus praskriedavo Ignas Domeika su raudonu BMW „kompaktu“. Praėjusių metų R1600 klasės čempionas persikėlė į BMW uždominuotą R3000 klasę, bet ir čia šansų nepalieka niekam. Santūrus lenktynininkas prieš paskutinį etapą turi sukaupęs 54 taškus iš 60 galimų. Net jeigu jis nebaigtų lenktynių, o iš trasos jį ištemptų „Nissan Navara“ saugos automobilis, I.Domeika liktų antras. Žinoma, to jam nelinkime.

Aurimas Mištautas nuo I.Domeikos atsilieka 14 taškų. Jis, galima sakyti, „Autoplius.lt Fast Lap“ naujokas, nes čia lenktyniavo tik pernai. Tiesa, antroje vietoje A.Mištautas įsitaisęs labai patogiai: nuo trečios vietos jis atsiplėšęs per 12 taškų.

Kalbant apie trečią vietą, darosi daug įdomiau. Ją dabar užima Danas Azikejevas su 28 taškais. Lenktynininkas su savo „kregžde“ visą sezoną važiuoja tikrai stabiliai, bet apie ramią sezono pabaigą gali tik pasvajoti. Nuo jo tik tašku atsilieka Marius Survilas su „chuliganu“. Dėl dviejų podiumo laiptelių viskas kaip ir aišku, tačiau dėl trečiojo dviems lenktynininkams tikrai reikės pasigalinėti šaltoje Estijos trasoje.

Paskutiniosios šio sezono „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynės vyks spalio 6 dieną Estijos „Auto24Ring“ trasoje. Čia ir paaiškės Lietuvos Lietuvos RACE žiedinių lenktynių čempionato nugalėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius