-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dykumos krikštas V.Žalai: lietuvių ekipažas vertėsi dar prieš startą, vairuotojo galvoje – šešiolika siūlių

„Abu Dhabi Desert Challenge“ varžybos lietuvių Vaidoto Žalos ir Sauliaus Jurgelėno ekipažui prasidėjo nesėkme. Tautiečiai prieš kvalifikacinio etapo pradžią patyrė avariją.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Komandos nuotr.

Atnaujinta 20.50

Paaiškėjo, kad V.Žala ir S.Jurgelėnas incidentą patyrė esant mažam greičiui. Ekipažo teigimu, jis siekė vos 50 ar 60 kilometrų per valandą. Vairuotojas sumanė išbandyti automobilį smėlio dangoje, pamanevruoti analogiškoje kvalifikacinio greičio ruožo dangai ir netikėtai patyrė avariją.

Saulius Jurgelėnas atsipirko sumušimu ant rankos, o Vaidotui Žalai teko siūti septynių centimetrų ilgio kirstinę žaizdą galvoje. Medikai sužeidimą susiuvo šešiolika siūlių.

Komandos nuotr./Avarijos vietoje
Komandos nuotr./Avarijos vietoje

Nors ligoninėje medikai ekipažui nerekomendavo tęsti varžybų, tačiau tautiečiai pasiekti „Abu Dhabi Desert Challenge“ finišą pasiryžę. Dabar V.Žala ir S.Jurgelėnas startuos nebe Pasaulio taurės etape, o nacionalinėje įskaitoje.

Daugiau ekipažo narių komentarų rasite vaizdo įraše.

VIDEO: Lietuvių ekipažo komentarai po avarijos

Pirminiais duomenimis, lietuvių ekipažas prieš kvalifikacinio greičio ruožo startą nusprendė išbandyti automobilį. Netrukus gautas pranešimas, kad greta „Ferrari World“ atrakcionų parko apsivertė sportinis bolidas. Paaiškėjo, kad avariją patyrė V.Žala ir S.Jurgelėnas.

Į įvykio vietą nedelsiant atvyko medikai ir policijos pareigūnai. Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai duetą išgabeno į ligoninę apžiūrai. Lietuvių gyvybei pavojus negresia. Lenktynininkai po medikų apžiūros buvo paleisti ir planuoja tęsti varžybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius