Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža tęsia žygį Europos „Baja“ taurėje: startuos Graikijoje

Vieninteliai Europos „Baja“ taurėje dalyvaujantys lietuviai Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža jau atvyko į Graikiją, kur artėjantį savaitgalį bus surengtas šios varžybų serijos etapas „Rally Greece Offroad“.
Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža
Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Graikija Visureigis

Iš viso šiose varžybose registruoti 24 ekipažai, o lietuviai savo kategorijoje T4 varžysis su keturiais oponentais. Egidijus Valeiša ir Mindaugas Varža sės į „CanAm Maverick XRC“ motobagį, kurį varžyboms paruošė SRT komanda.

Varžybų išvakarėse lietuviai jau spėjo išbandyti Graikijos trasas ir patyrė pirmuosius nuotykius. Jiems ir vėl teko susidurti su nedideliais, bet reikšmingais technikos kaprizais, gerokai apsunkinusiais pažintį su šios šalies greičio ruožais.

„Po mūsų lietuviško pavasario čia gal kiek ir per karšta, nes šiandien turime 32 laipsnius šilumos. Rytoj kalnuose keliais laipsniais bus mažiau. O laukia du greičio ruožai po 120 kilometrų, tai pasilinksminsime.

Visi teisėjai graikai ragina pasiimti į bagį vandens, šokolado, tai supratome, kad nebus lengva. Bet mes drūti vyrai lietuviai, tai kaip nors.

Šiandien turėjome kvalifikacinį greičio ruožą, tai jausmas geras, tik persekioja kažkokios bėdelės. Anksčiau būdavo, kad neveikia tai „Terra Trip“ įranga, tai valytuvai. Tai dabar vėl turėjom problemų su valytuvais. Pataikėme į tokį mažą upelį, jungėm valytuvus ir jie vėl neįsijungė, o stiklas buvo užneštas purvu. Paskutinius kilometrus beveik riedėjome, nes nieko nematėme.

Aišku, jau geriau tai įvyko dabar, o ne kalnuose. Žodžiu, nusiteikimas kol kas geras ir tikėsimės, kad mašina veiks puikiai“, – prieš startą kalbėjo Egidijaus Valeišos šturmanas Mindaugas Varža.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius