-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Europos kartingo čempionate – Simo Juodviršio triumfas

Europos kartingo čempionato antrojo etapo varžybose triumfavo Lietuvos kartingo žvaigždė Simas Juodviršis – lietuvis laimėjo prestižines lenktynes.
Simas Juodviršis
Simas Juodviršis / Organizatorių nuotr.

Sekmadienį Vokietijos „Wackersdorf“ kartingo trasoje vyko CIK-FIA KZ, KZ2 Europos kartingo čempionato antrojo etapo ir CIK-FIA „Karting Academy Trophy“ antrojo etapo lenktynių varžybos. Vokietijoje varžėsi stipriausi Europos kartingo meistrai, čia kovėsi ir geriausi Lietuvos lenktynininkai.

„Vokietijoje dabar buvo labai permainingas oras. Gavosi taip, kad aš į finalą išvažiavau su lietaus padangomis. Kaip ir didžioji dalis lenktynininkų. Tačiau šlapia, džiūstanti trasa man pasirodė ganėtinai dėkinga – kaip matėte, aš lenkiau visus“ – apie sekmadienio lenktynes pasakoja Europos čempionas Simas Juodviršis.

Beje, lipdamas ant pakylos Simas šiek tiek paatviravo – už pergalę ir palaikymą jis padėkojo ne tik komandai, bet ir savo širdies draugei Gabrielei Gudzenkaitei.

Tuo tarpu kitas mūsų šaliai atstovaujantis ir prestižinėje KZ2 klasėje važiuojantis lenktynininkas Paulius Paškevičius į finalą nepateko. Na o CIK-FIA „Karting Academy Trophy“ važiavęs lietuvis Titas Jurkonis finale finišavo 19-oje pozicijoje.

Organizatorių nuotr./Simas Juodviršis
Organizatorių nuotr./Simas Juodviršis

Po Europoje praleisto mėnesio greičiausi Lietuvos kartingo meistrai grįš demonstruoti savo važiavimo į Lietuvą. Rugpjūčio 2-ą dieną Aukštadvaryje vyks Lietuvos kartingo federacijos čempionato ketvirto etapo lenktynės.

Vaizdingame Trakų rajone įsikūrusioje kartingų trasoje sportininkai toliau tęs čempionato kovą, žiūrovai čia galės grožėtis įspūdinga technika ir pačių geriausių šios srities lenktynininkų važiavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius