Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

F-1 bandymuose Jereze greičiausias buvo Kimi Raikkonenas

Kimi Raikkonenas įveikė greičiausią ratą Jereze vykusiuose pirmuosiuose 2015 m. bandymuose. „Ferrari“ pilotas greičiausiai ratą apvažiavo per 1 min. 20,841 sek. daugiau nei sekunde aplenkdamas „Sauber“ atstovą Marcusą Ericssoną.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / „Scanpix“/„LaPresse“ nuotr.

K.Raikkonenas didžiąją dalį dienos važiavo naudodamas kieto ir pusiau kieto mišinio padangas. Po pietų 2007 m. čempionas kurį laiką naudojo minkšto mišinio padangas, tada ir buvo pasiektas geriausias šių bandymų rezultatas.

„Sauber“ taip pat panaudojo minkšto mišinio padangas, tai leido M.Ericssonui parodyti antrą rato įveikimo laiką. Trečias liko vėl daugiausiai ratų apvažiavęs „Mercedes“ pilotas Lewisas Hamiltonas.

„Scanpix“/HZ/PIXATHLON/SIPA nuotr./Marcusas Ericssonas
„Scanpix“/HZ/PIXATHLON/SIPA nuotr./Marcusas Ericssonas

„Lotus“ dėl problemų su jėgaine turėjo nutraukti bandymus anksčiau laiko. „Red Bull“ taip pat sugaišo nemažai laiko dėl nesklandumų su ERS, dėl kurių Daniilui Kvyatui ryte teko sustoti trasoje.

„McLaren“ ir vėl kamavo problemos. Ryte bandymų programa buvo pristabdyta dėl tepalo lygio. Vėliau bandymus teko nutraukti dėl kuro siurblio gedimo. Jensonas Buttonas įveikė 35 ratus ir užfiksavo greičiausią „McLaren“ rato įveikimo laiką per bandymus Jereze.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius