-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fast Lap“ lenktynės įgauna pagreitį

Nemuno Žiedo trasoje jau antrą kartą šiais metais sugaus motorai po „Fast Lap“ vėliava. Lygiomis galimybėmis greičiausiąjį ratą įveikti pretenduos net 56 dalyviai.
Fast Lap dalyviai
Fast Lap dalyviai / Organizatorių nuotr.

Žengiant koja kojon su naujausiom technologijom organizatoriai pasirūpino, kad rezultatai būtų transliuojami gyvai ne tik organizatoriaus ekrane, bet ir internetu. Pertraukų metu žiūrovų akis džiugins Drift šou.

„Fast Lap“ dalyvių autoparkas pasižymi įvairiais patobulintais bei autosportui ruoštais automobiliais. Trasoje bus galima išvysti Lotus Exige S, Honda S2000, Subaru Impreza STI, Mitsubishi Lancer EVO ir daugelį kitų modelių.

Pirmame šių metų etape vykusiame Balandžio 25 d. triumfavo jaunasis talentas Mantas Neverdauskas iš Šiaulių. Jis rimtai modifikuotu Honda Civic automobiliu, trasą apskriejo vidutiniu 139,77 km/h greičiu. Antra vieta atiteko vienam iš nuolatinių lyderių vilniečiui Jonui Poškui su padidinto galingumo Mitsubishi Lancer EVO VIII. Eidmantas Nekrošius iš Kauno užlipęs ant paskutinės pjedestalo pakopos tikrai vertas pagarbos – jis nuo nugalėtojų nedaug atsiliko su mažiausiu 1.6 litro variklio darbinio tūriu Honda Civic.

„Fast Lap“ lenktynės vis labiau traukia ir kaimyninių šalių lenktynininkus. Šiame etape startuos svečias iš Kaliningrado, o sekančiuose etapuose planuoja prisijungti Lenkijos bei Latvijos atstovai.

Lenktynės vyks birželio 13 dieną, Kačerginės Nemuno žiedo trasoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius