Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Ferrari“ tikisi išlaikyti Fernando Alonso

„Ferrari“ prezidentas tikisi, kad Fernandas Alonso nepaliks italų ekipos po kito F-1 sezono ir atstovaus jai iki 2016 m. pabaigos.
Fernando Alonso ir Dasha Kapustina
Fernando Alonso ir Dasha Kapustina / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vasarą ėmė sklisti kalbos, jog ispanas gali pereiti į „Red Bull“. Sezonui artėjant prie pabaigos imta kalbėti apie tai, kad F. Alonso 2015 m. gali grįžti į „McLaren“. Tokios kalbos netyla iki šiol.

L.di Montezemolo teigia, jog santykiai su ispanu yra geri. Italas tikisi, kad sportininkas liks „Ferrari“ komandoje iki 2016 m. pabaigos.

Gamintojo nuotr./Luca di Montezemolo
Gamintojo nuotr./Luca di Montezemolo

„Kalbos apie F. Alonso ateitį yra naudingos žiniasklaidai, kartais ir visuomenei. Esu itin patenkintas Fernandu. Jis turi sutartį su mumis iki 2016 m. pabaigos. Mano vienintelis rūpestis yra duoti jam gerą bolidą. Turiu daug problemų, bet pilotas Nr. 1 nėra viena iš jų. Mes pasikalbėsime dviejų metų laikotarpį“, – sakė „Ferrari“ prezidentas L.di Montezemolo.


L.di Montezemolo teigia suprantantis F. Alonso nepasitenkinimą komandos forma. Italas pridūrė, jog ispanas kartu su komanda dabar turi sunkiau padirbėti, kad viskas pasikeistų į gerąją pusę.

Fernando Alonso
Fernando Alonso

„Aš suprantu. Sakiau Fernandui, kad šį sezoną jis baigė antras savo sugebėjimų, o ne bolido dėka. Noriu, kad ir sunkiausiais momentais pilotas išliktų artimas su komanda. Būtent to jo prašiau sezono viduryje. Bet esu labai patenkintas turėdamas jį mūsų ekipoje“, – teigė L.di Montezemolo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius