-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FIA pasaulio taurės varžybose Kazachstane Antanas Juknevičius pakilo į penketuką

Pirmąją FIA pasaulio „Cross-Country“ ralio taurės etapo Kazachstane pusę įveikusių sportininkų veiduose jau galima išvysti nuovargio užuominas. Daugiau nei 1000 km jau įveikę lenktynininkai trečiadienį šturmavo ketvirtąjį greičio ruožą, kuriame sėkmingai kelią pirmyn skynėsi „CRAFT Bearings“ ekipažas, užėmęs 7 vietą ir bendrojoje įskaitoje pakilęs į greičiausiųjų penketuką.

Pastarąjį mėnesį regioną, kuriame vyko ketvirtasis ralio etapas, merkė lietus, todėl apžiūrėję trasą savo akimis dar kartą, lenktynių organizatoriai kiek pamodifikavo maršrutą. Nepaisant to, konfigūracija keitėsi nežymiai, o kopų segmentais paįvairintą trasą Antano Juknevičiaus ir Dariaus Vaičiulio ekipažas įveikė per 3 val. 13 min., užfiksuodami 7-ą laiką. Šis rezultatas leido lietuviams bendroje įskaitoje pakilti net dvejomis pozicijomis – iki 5-osios vietos.

„Dar viena gera diena – jaučiasi mūsų stabilumas. Dabar esame penktoje vietoje tarp visų FIA žvaigždučių, taigi planą minimum jau vykdome. Atvažiavome pasitreniruoti, visa komanda – tiek mechanikai, tiek mes, - pramankštinti kaulus, o gaunasi tikrai neblogas rezultatas. Mašiną iki šiol pavyko išlaikyti beveik nepažeistą, sakyčiau, jog režimas greitas ir taupus. Kiti lenktynininkai spaudžia, o ši trasa yra labai negailestinga pakabai, tai šiandien jau vieną iš penketuko lyderių – čeką Zapletalą aplenkėme besitaisantį pakabą. Viskas gerai, o šiandien dar ir buvome sustoję trasoje praleisti per kelią ropojančio vėžlio – taigi galėjom būti dar greitesni“, – juokėsi A. Juknevičius.

FIA pasaulio „Cross-Country“ ralio taurės varžybų Kazachstane lyderiu ir toliau išlieka 2016-ųjų čempionas Nasseras Al-Attiyah, tačiau nuo jo vos 7 minutėmis atsilieka lenkas Jakubas „Kuba“ Przygonskis su „MINI“. Antanas Juknevičius ir Darius Vaičiulis artimiausią varžovą lenkia 37 minutėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius