Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gandai: „Ferrari“, „Toro Rosso“ ir „Williams“ F-1 bolidų pristatymų datos

„Ferrari“ savo naująjį bolidą pristatys vasario 2 d., o „Toro Rosso“ ir „Williams“ komandos automobilius atskleis vasario 5 d., tvirtina neoficialūs šaltiniai.
„Ferrari“ bolidas
„Ferrari“ bolidas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Italų žurnalo „Autosprint“ teigimu, „Scuderia“ savo techniką atskleis savo bazėje Maranello, o ceremonija bus transliuojama internetu.

Pati komanda tokios informacijos nekomentuoja. Paprastai ekipa savo bolido pristatymo datą įvardina tradicinio „Vroom“ renginio metu – šiemet į Madonna di Campiglio kurortą žurnalistai bus pakviesti sausio 14-19 d.

„Williams“ ir „Toro Rosso“ komandos, neoficialių šaltinių teigimu, savo bolidus žiniasklaidos atstovams pademonstruos tiesiog pirmosios oficialių bandymų dienos – vasario 5 d. – rytą Jereze.

Kol kas savo bolidų pristatymo datas yra paskelbusios trys komandos: naująjį „McLaren“ automobilį išvysime sausio 31 d., „Force India“ naująjį modelį viešai pademonstruos vasario 1 d., o „Sauber“ savo techniką atskleis vasario 2 d.

Trijų pastarųjų čempionatų laimėtojos „Red Bull“ bolidas, tuo tarpu, gali vėluoti. Primename, kad komanda, neoficialių šaltinių teigimu, svarsto galimybę automobilį atsivežti tik į antrąją bandymų sesiją vasario viduryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius