-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gražiausios „Formulės 1“ pilotų merginos. Po skyrybų su N.Scherzinger lenktynės L.Hamiltonui neteikė džiaugsmo

Kai žurnalas „Dolly“ paklausė amerikiečių dainininkės Nicole Scherzinger paklausė, ko ji labiausiai norėtų, ši atsakė: „Žinau, kad nuskambės banaliai, bet pirmiausia į galvą ateinanti mintis – taikos pasaulyje. O ką dar galėčiau pasakyti? Noriu tikrai kietos mašinos, bet šis noras nėra toks prasmingas, jis negali lygintis su pirmuoju“.
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger
Lewisas Hamiltonas ir Nicole Scherzinger / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Taip pat skaitykite: Gražiausios „Formulės 1“ pilotų merginos: Jensono Buttono mūza Jessica Celeste Michibata (Galerija).

Vis dėlto kietų automobilių ir karštų vairuotojų jai netrūksta. N.Scherzinger ilgai draugavo su „Formulės-1“ čempionu Lewisu Hamiltonu. Tiesą sakant, jų santykiai buvo audringesni nei Elizabeth Taylor su Richardu Burtonu – pora pradėjo draugauti 2008 m., bet 2010-ųjų pradžioje paskelbė apie skyrybas. 2011 m. jie vėl susiėjo ir išsiskyrė dėl nesuderinamų darbo grafikų. 2012 sausį Nicole ir Lewisas vėl paskelbė esantys kartu, o šiemet liepą N.Scherzinger ir L.Hamiltonas dar kartą nutraukė santykius. Po abejų skyrybų net lenktynės F1 pilotui nebeteikė džiaugsmo.

2012 sausį Nicole ir Lewisas vėl paskelbė esantys kartu, o šiemet liepą N.Scherzinger ir L.Hamiltonas dar kartą nutraukė santykius.

35 metų Havajuose gimusi gražuolė išgarsėjo su merginų grupe „Pussycat Dolls“, kurią išvedė į populiariausiųjų topus. 2005-aisiais pasirodęs pirmasis grupės albumas PCD tapo platininiu JAV, o pasaulyje parduota daugiau nei 9 milijonai jo kopijų.

Vis dėlto po antrojo grupės albumo merginos susipyko ir N.Scherzinger pradėjo solinę karjerą. Ji užkariavo amerikiečių TV žiūrovų širdis laimėdama „Šok su žvaigžde“ projektą, o vėliau teisėjavo britų „X faktoriuje“. 2011-aisiais ji tapo nuolatine teisėja amerikietiškoje „X faktoriaus“ versijoje.

„Mano muzika yra mano variklis, o „X faktoriuje“ aš galiu grąžinti skolą dalyviams, nes ir aš pati pradėjau realybės šou. Aš pasirengusi viskam“, - sako dainininkė, kurios atliekama daina „Jay Ho“, skambanti filmo „Lūšnynų milijonierius“ garso takelyje“, buvo apdovanota „Oskaru“.

VIDEO: Nicole ir Lewisas Londone, Sports Car renginyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius