Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hunt the Wolf“ finišas: du lietuviai – ant prizininkų pakylos

Penkias dienas trukusiame keturračių motociklų iššūkyje „Hunt the Wolf“ puikiai pasirodė „ATV Fanai Racing Team“ komanda: du jos atstovai, Tomas Kaubrys ir Paulius Vaišneideris, „Crossover“ įskaitoje užėmė atitinkamai 2 ir 3 vietas.

Puikiai pasirodė ir „ATV Fanai Racing Team“ komandos narys Mindaugas Veiveris, užėmęs 7-ą vietą, o Antanas Kanopkinas dėl ketvirtą dieną patirto gedimo nebeturėjo šansų kovoti dėl aukščiausių pozicijų ir prieš finišą tik padėjo komandos draugams.

Vienintelis „Extreme“ klasėje dalyvaujantis lietuvis Mindaugas Lelys užėmė devintą vietą.

„Startas pavyko puikiai – lietuviams pavyko atitolti nuo varžovų. Aš važiavau po jų kaip šluota – jeigu kažkam atsitiktų nelaimė, aš padėčiau išsigelbėti. Viename taške padėjau Tomui ir Pauliui įveikti sunkią kliūtį. Deja, mažiau pasisekė Mindaugui – jo motocikle vienas cilindras nedirbo ir važiavimas buvo sudėtingas, tad bendroje įskaitoje mes nukritome. Tačiau svarbiausia, kad Tomui ir Pauliui pavyko išsaugoti antrą ir trečią vietas“, – po finišo rezultatais džiaugėsi A.Kanopkinas.

Sportininkas ypatingai pabrėžė „Hunt the Wolf“ vyrojusią atmosferą. Jis teigė sulaukęs daug varžovų pagyrų dėl puikaus lietuvių komandinio darbo – jeigu daugiau valstybių turėtų tokias darnias komandas, varžybos būtų gerokai konkurencingesnės.

„Sako man, jūs vieninteliai dirbate trasoje kaip komanda, o ne kaip individualistai. Mes visą laiką padedame vieni kitiems ir stumiame ne tik trasoje, bet ir už jos ribų. Tai yra pavadinimas komanda, o ne individualumas. Sakome ačiū visiems, kas mus sekė, o svarbiausia tai, kad Lietuvos trispalvė buvo iškelta labai aukštai“, – pridūrė „ATV Fanai Racing Team“ komandos narys.

Jis juokavo, kad nors šiandien „Hunt the Wolf“ baigėsi, kitas „Hunt the Wolf“ prasidės maždaug po pusmečio – jau rudenį reikės pradėti ruoštis 2018-ųjų pavasario iššūkiui.

„Hunt the Wolf“ „Crossover“ įskaitos nugalėtojai
Vieta Vairuotojas Atsilikimas nuo lyderio (minutėmis)
1 Emilis Szarvas -
2 Tomas Kaubrys 2
3 Paulius Vaišneideris 4
7 Mindaugas Veiveris 18
12 Antanas Kanopkinas 30+
„Hunt the Wolf“ „Extreme“ įskaitos nugalėtojai
Vieta Vairuotojas Atsilikimas nuo lyderio (minutėmis)
1 Radu Lungu -
2 Mihai Concioiu 2
3 Steve'as Atkinsas 13
9 Mindaugas Lelys 122

VIDEO: „Hunt the Wolf“ finišas: du lietuviai – ant prizininkų pakylos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius