-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgiausią ir sudėtingiausią „Breslau“ ralio dieną Gelažninkai važiavo užtikrintai

Ketvirtoji Breslau ralio diena lentynininkams buvo pati sudėtingiausia, jiems teko įveikti 337 kilometrus, iš jų 220 greičio ruožų. Ilga ir varginanti diena tęsiasi iki pat nakties, kadangi organizatoriai tęsė duotą žodį ir visų dalyvių prie naktinio greičio ruožo starto linijos laukė aklinoje tamsoje, pirmieji dalyviai startavo 23 val., rašoma pranešime.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Armando Knezio nuotr.

„Ilgiausia ir sudėtingiausia diena man buvo pati geriausia, atradau savo ritmą, pripratau prie lenktynių eismo, visiškai nepavargau, kas gali būti geriau? Tai mano pirmos varžybos ir mes važiuojame stabiliai, greičiau nei pusė dalyvių, tikrai esu patenkinta“,– su šypsena pasakoja Emilija Gelažninkienė.

„Diena buvo nebloga, Emilija kiekvieną dieną važiuoja vis geriau ir didina savo tempą, šį kartą turiu pastabų sau kaip šturmanui, padariau keletą klaidų dėl kurių lentelėje atsidūrėm žemiau nei galėjome pagal mūsų tempą“,– kalba Arūnas Gelažninkas.

Paskutinioji didžiausio Europoje vykstančio ralio diena lengva tikrai nebus. Sudėtingos trasos, dulkės ir svilinantis karštis atsipalaiduoti neleis.

„Ralis baigiasi tik kirtus finišo liniją, susikoncentravę ir pasiruošę privalome būti iki paskutinės sekundės. Didelis darbas jau nuveiktas, prisirinkome daugybę pirmų kartų, puikios patirties, pasitikrinome savo komunikaciją, o dabar metas užbaigti tai ką pradėjome“, sako profesionalus lenktynininkas A. Gelažninkas.

„Nors ir vakar pridarėme navigacinių klaidų, tačiau lentelėje išlaikome stabilią poziciją, daugiausiai laiko praradę naktiniame ruože sugebėjome iškovoti 19-ąją poziciją. Esu pasiruošusi paskutinei dienai “, kalbėjo Emilija Gelažninkienė.

ITCC komandos lyderis Modestas Siliūnas iškovojo 3-ią poziciją tiek naktiniame, tiek dieniniame greičio ruože, motociklų klasėje.

VIDEO: Ketvirtoji Gelažninkų diena „Breslau“ ralyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius