-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunasis „Autoplius Fast Lap“ prizininkas karjerą pradėjo slalomo varžybose

Savaitgalį įvykusiuose „Autoplius Fast Lap“ apdovanojimuose tarp didelio būrio gerai pažįstamų Lietuvos automobilių sporto pilotų ant pakylos užlipo ir dvidešimt vienerių metų Simonas Urbonas. Varžybų serijoje debiutavęs vaikinas sezono įskaitoje liko trečias tarp greičiausių „gatvinių“ automobilių.
Simonas Urbonas
Simonas Urbonas

Toks šio jaunuolio spurtas į lyderių gretas nustebino daugelį - užslėptas talentas, gryna sėkmė ar sunkaus, nuoseklaus, bet tylaus darbo rezultatas? Pastarasis atsakymas teisingas. 

Prieš žengdamas į gerai žinomos ir daug dėmesio sulaukiančios lenktynių serijos dalyvių gretas, kaunietis kone du metus pastoviai dalyvavo įvairiose slalomo varžybose, po truputį augindamas savo įgūdžius ir tempą. 

Simonas Urbonas
Simonas Urbonas

Kartu su Simono pasiekimais pradėjo augti ir technika – kuo galima pakeisti greitą „Subaru Impreza“? Be abejo, dar greitesne „Subaru Impreza“! Ištikimybę šiai markei „Street2500+“ klasės prizininkas išlaiko ir išlaikys, tačiau tobulesnio automobilio paieškas jis ir talentą ugdantis tėtis Dalius pradėjo tik pasiekus senojo automobilio technines ribas. To, ko užteko norint mėgėjiškose varžybose pastoviai lipti ant prizininkų pakylos, žengiant į galingai pasipuošusią „Autoplius Fast Lap“ klasės publiką užtekę nebūtų.

Nuoseklus darbas ir po šių metų apdovanojimų tęsiamas toliau – jau šį savaitgalį Simonas vėl žada stoti prie starto linijos, šį kartą – „Vimota Miesto lenktynių“ antrajame etape. Kauno S.Dariaus ir S. Girėno ar tiesiog Aleksoto aerodrome vyksiančios varžybos taps dar viena labai gera priemone piloto formos palaikymui žiemos sezono metu. 

Simonas Urbonas
Varžybų akimirka

Pakalbintas Simonas teigė, jog iš esmės automobilių sporto sezonas neturėtų baigtis niekada: „Jeigu nori būti greitas, negali automobilio „užkonservuoti“ žiemai ar panašiai ir tikėtis pavasarį būti pasiruošęs vėl atlaikyti varžovų spaudimą – turi pastoviai judėti, krutėti ir išlaikyti tempą. Automobilis garaže gali stovėti tik techninių aptarnavimų metu, o savaitgaliais jis, ir tu jame, turite sukti kilometrus“, - nuomone dalinasi jaunasis lenktynininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius