-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juho Hanninenas siejamas su pirmuoju „Hyundai i20 WRC“ automobiliu

Nors ir kitais metais į aukščiausios klasės ralio varžybas sugrįšianti „Hyundai“ kompanija pareiškė, savo komandos sudėtį atskleisianti tik liepą, jau dabar sklando gandai, kad pirmajame automobilyje prie vairo sėdės Juho Hanninenas.
Juho Hanninenas
Juho Hanninenas / „Scanpix“ nuotr.

Tikėtina, kad būtent šis suomis dalyvavo naujojo „Hyundai i20 WRC“ ralio automobilio bandymuose. Gamintojas neatskleidė, kas sėdėjo prie vairo, tačiau patvirtino, jog tai buvo ne Pietų Korėjos pilietis.

2010-aisiais Juho Hanninenas laimėjo tarpkontinentinį ralio čempionatą („Intercontinental Rally Challenge“ – IRC), tačiau ir 2011, ir 2012 metais aukščiausią rezultatą parodė ne tik minėtose varžybose, bet ir Europos ralio čempionate.

Neoficialiais duomenimis, teigiama, kad 2009-ųjų IRC ralio nugalėtojas, buvęs „Mini WRC“ komandos narys Krisas Meeke‘as yra vienas iš kitų galimų pretendentų į „Hyundai“ komandą pasaulio ralio čempionate.

Autosport.com teigia, kad korėjiečių taikiklyje yra ir dabartinis „M-Sport“ komandos narys Thierry Neuvilleas, Haydenas Paddonas bei buvęs „Volkswagen“ statytinis Kevinas Abbringas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius