-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Vasiliauskas treniravo kartingo akademijos sportininkus

Tituluočiausias Lietuvos lenktynininkas Kazimieras Vasiliauskas šiandien susitiko su jaunaisiais „Fun2Go“ kartingo akademijos lenktynininkais.
K.Vasiliauskas su vaikais
K.Vasiliauskas su vaikais / promosportas.lt nuotr.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad Vilniaus „Battery“ kartodrome vykusioje treniruotėje K.Vasiliauskas vaikams pasakojo apie praėjusio sezono Formulės 2 lenktynes, pasidalino vertingais patarimais ir kartu su jaunaisiais lenktynininkais jėgas išbandė trasoje.

„Turite visomis jėgomis siekti užsibrėžto tikslo. Pradėjęs treniruotis aštuonerių metų, aš visuomet galvojau apie galimybę lenktyniauti Formulėje 1. Buvo ir nesėkmingų metų, traumų, dėl kurių turėjau praleisti pusę sezono, tačiau aš niekuomet net nepagalvojau apie pasitraukimą iš sporto. Šių metų mano rezultatai, o ypač pergalė Formulės 2 lenktynėse Imoloje, man suteikia dar daugiau jėgų ir noro siekti pergalių“,– jauniesiems lenktynininkams sakė K.Vasiliauskas. Pasibaigus važiavimams jis negailėjo patarimų Kartingo akademijos auklėtiniams ir pažadėjo dar ne vieną kartą surengti panašias treniruotes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius