Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kačerginės „Nemuno žiede“ – pasaulinio lygio motokroso trasa

Kačerginės „Nemuno žiedo“ lenktynių trasoje dar šiais metais yra žadama įrengti Pasaulinius standartus atitinkančią motokroso trasą. Šios iniciatyvos pradininkai yra Lietuvos motociklų sporto federacija, kuri kreipėsi į naująjį Všį „Nemuno žiedas“ vadovą Arūną Samochiną su siūlymu Kačerginėje įrengti Pasaulinius standartus atitinkančią motokroso trasą.
Kačerginės „Nemuno žiede“  – Pasaulinio lygio motokroso trasa
Kačerginės „Nemuno žiede“ – Pasaulinio lygio motokroso trasa / Organizatorių nuotr.

Trasos atidarymo ašimi taps 2012 m. birželio 10 dieną rengiamas Europos motokroso čempionato etapas.

Tokiam LMSF siūlymui buvo pritarta. Tokios aukšto lygio motokroso trasos atsiradimas yra būtinas norint Kačerginės „Nemuno žiedą“ paversti techninių sporto šakų traukos centru – teigė VšĮ „Nemuno žiedas“ direktorius Arūnas Samochinas. 2012 metų kovo 1 d. įvyko pirmasis darbo grupės susirinkimas kuriame dalyvavo VšĮ „Nemuno žiedas“ direktorius Arūnas Samochinas, rinkodaros vadovas Martynas Gedvilas, projektų vadovas Donatas Motiejūnas bei Lietuvos motociklų sporto federacijos prezidentas Virginijus Visockis ir generalinė sekretorė Ingrida Visockienė.

Darbo grupės susirinkimo metu buvo aptarti visi klausimai dėl Pasaulinio lygio motokroso trasos įrengimo VšĮ „Nemuno žiedas“ teritorijoje, aptartos galimybės šioje trasoje organizuoti aukšto lygio motokroso varžybas. Buvo sudarytas darbų planas šio projekto įgyvendinimui. Projektas bus finansuojamas iš Kūno kultūros ir sporto rėmimo fondo lėšų.

Darbo grupės susirinkimo metu taip pat buvo aptartas ir kitas labai svarbus VšĮ „Nemuno žiedas“ projektas, pateiktas Lietuvos Respublikos Susisiekimo Ministerijai, dėl plentinės žiedinių lenktynių trasos atkarpos rekonstrukcijos ir saugumo problemų išsprendimo šioje trasoje. Atlikus šiuos darbus saugumo lygis bei trasos patrauklumas sportininkams gerokai padidėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius