-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolis Raišys surengė čempionų pikniką

„Flameris Racing Eneos“ komanda oficialiai baigė 2014-ųjų sezoną. Karolis Raišys ir Mindaugas Kašalynas, tapę šių metų Lietuvos automobilių ralio čempionais 2WD įskaitoje, visus komandos narius, partnerius ir bičiulius pakvietė į, kaip jie patys sako, čempionų pikniką. Jo metu visi prisidėję prie komandos sėkmės gavo šansą šturmano kėdėje išbandyti ką reiškia lėkti puikiu BMW M3 automobiliu.
Čempionų piknikas
Čempionų piknikas / Komandos nuotr.

Komandos nariai – tikrieji čempionai

„Ant mūsų čempionų taurės, kurią savaitgalį gavome iš Lietuvos automobilių sporto federacijos vadovų rankų, yra užrašytos dvi pavardės – lenktynininkas Raišys ir šturmanas Kašalynas. Bet čempionais tapo visi mūsų komandos nariai – be jų būtumėm net nestartavę. Ir tai ne literatūrinis teiginys – tai visiška teisybė. Be mechanikų, vadybininkų, rėmėjų ir dar bent tuzino mums svarbių žmonių nieko nebūtų“, – pasakoja 2015-ųjų ralio čempionas Karolis Raišys.

Tai jau antras Karolio Raišio čempiono titulas iš eilės. Tiesa, šturmanui Mindaugui Kašalynui tai pirmas titulas Lietuvos automobilių ralio čempionate.

„Karolis yra labai greitas lenktynininkas. Džiaugiuosi, kad mums pavyko rasti bendrą kalbą automobilyje ir galėjome važiuoti į pergales. Visuomet galvojau, kad tikras ralis yra tik su keturiais ratais varomais automobiliais. Bet su džiugesiu galiu jums pranešti, kad mūsų BMW M3 Karolio rankose yra labai greitas automobilis. Taip pat, buvau nustebintas itin aršia kova tarp dviem ratais varomų automobilių. Viską sudėjus – tai yra labai saldi pergalė“, – sako šturmanas Mindaugas Kašalynas.

Komandos nuotr./Čempionų piknikas
Komandos nuotr./Čempionų piknikas

Čempionų piknikas

Čempionų piknikui komanda vyko į Uteną. Profesionalių trasos teisėjų pagalba uždarytame greičio ruože Karolis Raišys vieną po kito vežiojo visus komandos narius ir partnerius. Visi vienbalsiai sutiko – ralis yra ypatinga automobilių sporto šaka. Didelis greitis, nuolatinis slydimas, šuoliai per tramplinus ir nuostabus šešių cilindrų BMW variklio garsas.

„Tai – ypatinga diena. Žiūrėdamas Karolio vairavimą iš šalies net nepagalvotum, kokie dalykai dedasi automobilio viduje. Esu gerąja prasme nustebintas vairuotojo profesionalumu, BMW M3 galimybėmis ir pačiu raliu – siauri žvyriniai keliukai ir didelis greitis pagamino dideles porcijas adrenalino“, – pasakojo ekipažo pagrindinio rėmėjo, „Eneos“ alyvą Lietuvoje importuojančios įmonės „Interviga“ direktorius Kęstutis Gružinskas.

Komandos nuotr./Čempionų piknikas
Komandos nuotr./Čempionų piknikas

Kitų metų planai

Šiuo metu visa „Flameris Racing Eneos“ komanda ilsisi nuo lenktynių, tačiau darbų – gausu. Oranžinis BMW M3 garaže mėgaujasi grožio procedūromis, mechanikai jį ruošia kitų metų kovoms. O lenktynininkai intensyviai dirba planuodami kitų metų kalendorių.

„Šie metai mūsų komandai buvo sėkmingi, antrą kartą iš eilės tapome čempionais. Bet galvosūkių daugiau nei džiaugsmo. Norime tobulėti, augti, tapti greitesniais lenktynininkais. Todėl kitiems metams bandome sudėlioti kitokį kalendorių, išbandyti naujas disciplinas“, – sako „Flameris Racing Eneos“ komandos lenktynininkas Karolis Raišys.

VIDEO: Čempionų piknikas

Šiuo metu komanda intensyviai dirba kurdama 2015-ųjų sezono planus. Tai bus visiškai naujas puslapis sėkmingoje komandos istorijoje. Kaip sako Karolis Raišys, ateina metas žengti tvirtą žingsnį į priekį ir tikėtis, kad lydės sėkmė, o nauji iššūkiai leis įgauti naujos patirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius