-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kazimas sulaukė paramos, lenktyniaus „Formulės-2“ starte

Perspektyviausią Lietuvos lenktynininką „Formulės-2“ žvaigždę Kazimierą Vasiliauską pasiekė džiugi žinia. Atsiradus rėmėjui, jis vis dėlto startuos pirmose naujojo 2010 metų „Formulės-2“ sezono lenktynėse Didžiosios Britanijos Silverstono trasoje, kurios vyks jau šį savaitgalį.
Vasiliausko bolidas
K.Vasiliausko tikslas šiemet – laimėti „Formulės-2“ čempionatą. / „PromoSportas“ nuotr.

K.Vasiliauskas sulaukė rėmėjų iš užsienio – jie sumokėjo lenktynių starto mokestį, rašoma pranešime spaudai. Lenktynininkas jau rengiasi skristi į Didžiąją Britaniją.

„Tai man, žinoma, labai gera naujiena. Dabar žinau tiek, kad galėsiu startuoti pirmosiose „Formulės-2“ lenktynėse Silverstono trasoje. Tačiau aš netekau pagrindinio savo rėmėjo, tad pinigų problema niekur nedingsta. Norint dalyvauti tolesniuose čempionato etapuose reikės ieškoti papildomų lėšų“, – teigė K.Vasiliauskas.

K.Vasiliauskas anksčiau minėjo, kad norint startuoti pirmose sezono lenktynėse reikia apie 100 tūkst. Lt, o visas 2010 metų sezono biudžetas turėtų siekti apie 1 mln. Lt.

„19-metis kaišiadorietis K.Vasiliauskas jau pernai garsino Lietuvos vardą. Specialistai kalba, kad šį „Formulės 2“ sezoną jis – viena didžiausių žvaigždžių, pretenduojančių į prizines čempionato vietas. „Manau, paremti K.Vasiliauską – visų mūsų garbės reikalas“, – sakė lenktynininko treneris Darius Jonušis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius