Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kimi Raikkonenas Brazilijos „Formulės-1“ lenktynėse pasiklydo

„Lotus“ pilotas Kimi Raikkonenas paskutinėse sezono lenktynėse Brazilijoje sugebėjo įsipainioti į kuriozišką incidentą – suomis kurį laiką visiškai išvažiavo iš trasos, tačiau vėliau turėjo apsisukti ir sugrįžti.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suomis išslydo paskutiniame posūkyje ir užuot bandęs grįžti per žolę, jis pravažiavo pro tarpą barjeruose ir pateko į kitų lenktynių metu naudojamą atkarpą. Kurį laiką ja pavažiavęs jis suprato, kad taip sugrįžti į trasą nepavyks, ir turėjo apsisukti.

„Lenktynės buvo įtemptos. Mes visą laiką buvome ne tokie greiti, kaip norėjome. Visko vyko tikrai daug“, – taip savo pasakojimą apie įspūdingas lenktynes pradėjo K. Raikkonenas.

„52-ame rate išlėkiau paskutiniame posūkyje dėl prasto matomumo – mano šalmo stikliukas buvo purvinas ir aprasojęs. Ten, kur išvažiavau, paprastai gali sugrįžti į trasą važiuodamas apšilimo lenktynių techninio aptarnavimo juosta, tačiau turi pravažiuoti pro vartelius. Žinau tai, nes 2001-aisiais padariau tą patį ir tuomet varteliai buvo atviri. Kažkas šį kartą juos uždarė. Kitais metais pasirūpinsiu, kad jie ir vėl būtų atviri.“, - pasakoja kuriozu 2012-ųjų sezoną pabaigęs suomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius