-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuviai lieka be „Formulės 1“ tiesioginių transliacijų: kas, kaip ir kodėl?

Praėjusį „Formulės 1“ sezoną Lietuvos gyventojai tiesiogines transliacijas iš skirtingų kontinentų stebėjo per „Viasat Sport Baltic“. Tačiau šio šeštadienio kvalifikacijos ir sekmadienio pirmųjų sezono lenktynių transliacijos iš Australijos mūsų šalies žiūrovai nematys.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip paaiškino „Viasat“ ir „Viaplay“ komunikacijos vadovas Žilvaras Zinkevičius, šio sezono „Formulės-1“ varžybų Baltijos šalyse nerodys žiniasklaidos grupės „All Media Baltics“ kanalai „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 bei vaizdo transliacijų internetu platforma „Viaplay“. Taip nutiko dėl to, kad „Formulė-1“ pasirinko strateginę kryptį pati kurti bei vystyti savo vaizdo transliacijų internetu platformą.

Pasak Ž.Zinkevičiaus, „All Media Baltics“ jaučia augantį žiūrovų susidomėjimą ir poreikį išskirtiniam autosporto turiniui. Todėl F1 transliacijų netektį kompensuos kitomis transliacijomis.

Įmonė įsigijo teises šiemet transliuoti Pasaulio ralio čempionatą (WRC) Baltijos šalyse. Šiais metais tiesioginėmis transliacijomis su profesionaliais lietuvių komentatoriais iš visų greičio ruožų, kurias pateiks Pasaulio ralio čempionato organizatoriai, Lietuvoje galės mėgautis sporto kanalo „Viasat Sport Baltic“ ir vaizdo transliacijų platformos internetu „Viaplay“ žiūrovai.

Baltijos šalių žiūrovai šiemet ir vėl gali mėgautis stebėdami ryškiausias motociklų sporto žvaigždes „MotoGP“ pasaulio čempionate.

Daugiau apie galimybes stebėti F1 transliacijas internetu skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius