Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Lietuvos automobilių slalomo čempionatas keliasi į Kupiškį: sekmadienį – antrasis etapas

Jau birželio 5-ą dieną, sekmadienį Kupiškyje bus duotas startas Lietuvos automobilių slalomo čempionato antram etapui.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomas Pošiūnas Photography nuotr.

Lietuvos automobilių slalomo čempionato etapas Kupiškyje jau yra tapęs tradiciniu. Varžybas čia organizuojantis „Kupiškio auto-moto sporto“ klubas slalomo čempionato dalyvius ir vėl pakvies į Lauko gatvę. Būtent tai, kad varžybos vyks miesto gatvėmis papildomo renginio žavesio suteiks tiek patiems dalyviams, tiek žiūrovams.

Ne vienas slalomo lenktynininkas yra patyręs, ką reiškia automobilio kontaktas su aukštais šaligatvio bortais, tad visiems čia teks ieškoti balanso tarp maksimalaus greičio, tikslumo ir tuo pačiu atsargumo.

Sekmadienį varžybų pradžia numatyta 9 val. ryte. Iki tol dalyvių dar lauks administracinės komisijos formalumai ir techninis jų automobilių patikrinimas, o iš karto po to lenktynių dalyviai stos prie starto pirmiesiems važiavimams.

Slalomo čempionato reglamentas nurodo, kad dalyviai per dieną turės įveikti dvi skirtingų konfigūracijų trasas, o visi važiavimai bus įskaitiniai. Būtent čia ir atsiskleis vairuotojų meistriškumas, kadangi kiekviena klaida bus skaičiuojama į galutinį dalyvio rezultatą tądien.

Varžybose dalyviai startuos pagal tai, kokiomis ašimis varomus automobilius vairuoja – priekine, galine ar abiem. Taip pat bus organizuojami ir kitų čempionato klasių važiavimai – OC, Moterų ir Jaunių. Registracija į varžybas vis dar vyksta. Šiuo metu į slalomo čempionato etapą Kupiškyje gauta jau daugiau nei 60 paraiškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius