Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos ralio čempionato komanda nugalėtoja tapo ASK „Autorikona“

Pasibaigus Lietuvos ralio čempionato etapams prizininkai bei nugalėtojai išsidalijo metines taures. Lietuvos ralio čempionato įskaitoje pergalę iškovojo automobilių sporto klubas „Autorikona“.
Pirmoji ralio diena
Pirmoji ralio diena / Andriaus Lauciaus nuotr.

Vienas iš komandos narių, panevėžietis lenktynininkas Giedrius Notkus pasakojo, kad šiemet metai sėkmingi buvo tiek kiekvienam ekipos nariui individualiai, tiek visai komandai.

Labai džiaugiuosi už mūsų miestą, klubą ir narius.

„Mūsų komandoje šiemet buvo registruoti šeši lenktynininkai, bet ralio įskaitoje visada leidžia registruoti tris. Pagrindiniai mūsų komandinės įskaitos dalyviai buvau aš, Saulius Trapuila ir Linas Vaškys. Noriu pasidžiaugti, kad kolegos tapo ir savo klasių čempionais, todėl metai buvo sėkmingi ne tik komandai, bet ir visiems asmeniškai. Mūsų komanda šiemet iškovojo aukščiausią apdovanojimą – ASK „Autorikona“ tapo čempione. Labai džiaugiuosi už mūsų miestą, klubą ir narius“, - kalbėjo Giedrius Notkus.

Komandos nuotr./Komandinės įskaitos nugalėtojų taurė
Komandos nuotr./Komandinės įskaitos nugalėtojų taurė

Giedrius Notkus sako, kad šiais metais komanda stabiliai rinko taškus visuose etapuose, todėl sezonui artėjant pabaigos link galėjo sau leisti atsipalaiduoti.

„Pats čempionatas buvo sudarytas iš šešių etapų. Penki vyko Lietuvoje, vienas Latvijoje. Iš tų šešių etapų mes laimėjome keturis etapus. Vieną kartą buvome treti. Paskutiniame etape komandos atstovai jau buvo užsitikrinę čempionų vardus, tai net nedalyvavo ralyje, todėl to etapo nelaimėjome. Tačiau didelė taškų persvara leido tapti geriausia komanda. Taigi, per apdovanojimus taurių lietus buvo gausus“, – kalbėjo Giedrius Notkus.

Giedrius Notkus sako, kad ASK „Autorikona“ ekipa Lietuvos ralio čempionate dalyvaus ir kitais metais. Sportininkas viliasi, kad komandos branduolys liks toks pats. Taip pat gali prisijungti ir dar keletas pajėgių ekipažų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius