-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lotus“: Kimi Raikkonenui geras bolidas svarbesnis už pinigus

„Lotus“ savininkas Gerardas Lopezas įsitikinęs, jog Kimi Raikkonenas tikrai liks komandoje jei pastarasis sulauks garantijų, kad kitais metais gaus gerą bolidą. Būtent tai, G. Lopezo teigimu, suomiui yra svarbiau už pinigus.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / Aušros Dargytės nuotr.

Kol kas „Lotus“ negali pasigirti gera finansine padėtimi. Komandos vadovai iki šiol nėra pasirašęs sutarties su naujais investuotojais – „Infinity Racing“. Tačiau G. Lopezo teigimu, K. Raikkonenui labiau už pinigus rūpi greitis lenktynių trasoje.

„Viskas juda į priekį. Galiu tik pakartoti tai, ką sakiau prieš du mėnesius – jei jam bus suteiktos garantijos dėl kitų metų technikos, tokiu atveju yra didelė tikimybė, jog jis liks“, – sakė „Lotus“ ekipos savininkas G. Lopezas.

Pats K. Raikkonenas yra užsiminęs apie komandos finansines problemas ir vėluojančius atlyginimus. Tačiau G. Lopezu teigimu, tai jau praeitis.

„Tai nebėra problema. Dabar jis nori būti tikras, kad kitais metais mes būsime viena stipriausių komandų. Kimi nenori, kad būtume eilinė variklius perkanti ekipa. Norime artimesnės partnerystės su „Renault“. Štai kodėl iki šiol su jais nėra pasirašyta sutartis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius