-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Martynas Samsonas: „Subaru“ fanai nepykite, bet „Mitsubishi“ ralyje yra geriau

Pagrindinis ralio „Samsonas Motorsport Rally Utena“ organizatorius ir įkvėpėjas, lenktynininkas Martynas Samsonas pastarąjį mėnesį paskendęs ralio organizavimo reikaluose, tačiau nenuleidžia rankų ir tikrai dalyvaus pats.
Martynas Samsonas
Martynas Samsonas / Epic Media nuotr.

„Žinau, kad organizuoti ralį ir jame dalyvauti yra du beveik nesuderinami dalykai.

Man dalyvauti šiame ralyje yra garbė.

Tačiau mes turime galybę fanų, nenoriu nuvilti draugų, partnerių, galų gale uteniškių, kurie serga už mūsų ekipažą. Man dalyvauti šiame ralyje yra garbė“, – sako M.Samsonas.

Kelerius pastaruosius metus Martynas Samsonas lenktyniavo galiniais ratais varomu BMW automobiliu ir žavėjo sirgalius itin aistringu važiavimu. Uteniškis savo klasėje neturėjo konkurentų, o neretai dėl vietos tarp greičiausiųjų lenktyniavo su visais ratais varomais ir kur kas galingesniais automobiliais.

Vėliau persėdo į „Subaru“, tačiau šiuo automobiliu greitai važiuoti nesisekė. Tik persėdus į „Mitsubishi“ Martyno Samsono ir Mindaugo Varžos tandemas įsiveržė į lyderių tarpą. Jie iš karto laimėjo žiemos ralį.

VIDEO: M.Samsonas

„Tegul nesupyksta „Subaru“ fanai, bet su „Mitsubishi“ galima važiuoti greičiau. Jis leidžia koncentruotis tik į vairavimą ir kovoti dėl pirmų vietų,“ – sako M. Samsonas.

Aišku, Martynas norėtų išbandyti ir WRC klasės automobilį. Jeigu viskas klostysis sėkmingai, gali būti, kad rugsėjį M. Samsonas dalyvaus viename iš Airijos ralio čempionato etapų WRC kategorijos automobiliu.

Manto Dilio nuotr./Martynas Samsonas
Manto Dilio nuotr./Martynas Samsonas

Šiose lenktynėse stengiamės neapkrauti savęs psichologiškai.

„Smagu, kai laimi ralį. Tačiau šiose lenktynėse stengiamės neapkrauti savęs psichologiškai. Suprantu tuos žmones, kurie iš mūsų laukia pergalės ir tikrai padarysim viską, kas nuo mūsų priklauso, kad savo gerbėjų nenuviltumėme,“ – apie tikslus „Samsonas Motorsport Rally Utena“ sako vienas greičiausių šiais metais ralio lenktynininkų Lietuvoje Martynas Samsonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius