-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Metų lenktynininko rinkimai. Vytauto Švedo nuomonė

15min tęsia tradicinius „Metų lenktynininko 2016“ rinkimus. Jų metu savo nuomonę apie geriausią bei perspektyviausią lenktynininkus, Lietuvos automobilių sporto veidą bei geriausią renginį išsakys kelios dešimtys automobilių sporte žinomų žmonių. Komisijos narių nuomonė lems lygiai pusę galutinio įvertinimo: likusią nulems 15min skaitytojai.
Vytautas Švedas
Vytautas Švedas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Daugkartinis Lietuvos automobilių ralio čempionas, įvairių varžybų užsienio šalyse dalyvis Vytautas Švedas – paskutinis 15min rinkimų „Metų lenktynininkas 2016“ komisijos narys. Trečiadienį portale 15min prasidės skaitytojų balsavimas, truksiantis iki pat šių metų pabaigos.

– Vytautai, kas buvo geriausias lietuvis lenktynininkas 2016-aisiais?

– Geriausiai šiemet įvertinčiau Martyną Samsoną, kurį galima būtų nominuoti ir kaip geriausią konstruktorių. Jis tikrai įdėjo labai daug darbo, kad savo dirbtuvėse pagamintas automobilis būtų greitesnis už ilgai tempą Lietuvos čempionate diktavusius „Mitsubishi“ ir netgi galėtų konkuruoti su šiuo metu savo kategorijoje greičiausiais pasaulyje gamykliniais „Škoda Fabia R5“ automobiliais.

– Kas buvo perspektyviausias lietuvis lenktynininkas 2016-aisiais (iki 21 metų)?

– Geriausias jaunasis lenktynininkas, mano manymu, yra Gustas Grinbergas, savo pasirodymu „Rok Cup“ finale apvainikavęs puikų sezoną.

– Kas vertas Lietuvos automobilių sporto veido titulo, labiausiai prisidėjo sportą garsindamas šalyje?

– Šiais metais balsą atiduočiau už Darių Jonušį. Jis puikiai reprezentuoja šalį savo rengiamomis lenktynėmis Palangoje, sukviesdamas būrį svečių iš užsienio valstybių, tuo pačiu ieškodamas naujų perspektyvų, galėsiančių padidinti dalyvių skaičių ir konkurencingumą.

– Geriausias lietuviškas automobilių sporto renginys 2016-aisiais?

– „DHL Rally Elektrėnai“ savo kompaktiškumu ir profesionalia organizacija šiemet tikrai buvo geriausias ralis Lietuvoje.

Trečiadienį 20 val. portale 15min rasite straipsnį, kuriame „Metų lenktynininko 2016“ rinkimuose kviesime balsuoti visus skaitytojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius