-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Microsoft“ rems „Lotus F1” komandą

„Formulės-1“ – populiariausių pasaulyje automobilių varžybų – „Lotus F1“ komanda ir verslo sprendimų padalinys „Microsoft Dynamics“ pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį.
„Lotus F1“ bolidas
„Lotus F1“ bolidas / Gamintojo nuotr.

Jau šią savaitę „Formulės-1“ lenktynių „Lotus  F1“ komandos bolidai ir ekipažo apranga bus pažymėti „Microsoft Dynamics“ prekiniu ženklu. Kovo 18 d. Melburne vyksiančiose sezono atidarymo varžybose „Australian Gran Prix“ komanda jau pasirodys pasipuošusi „Microsoft Dynamics“ simbolika.

Gamintojo nuotr./„Lotus F1“ komandos lenktynininkų apranga
Gamintojo nuotr./„Lotus F1“ komandos lenktynininkų apranga

Viena iš bendradarbiavimo sutarties sąlygų numato, kad komanda bus aprūpinta naujausiais verslui skirtais „Microsoft Dynamics“ programiniais sprendimais, kuriuos įmonės ir organizacijos visame pasaulyje naudoja sklandesniam darbui ir sėkmingesnei konkurencijai rinkoje užtikrinti. Bendradarbiavimo metu „Microsoft“ darbuotojai tiesiogiai dirbs su „Lotus F1“ komandos nariais, apmokydami juos naudotis šiuolaikiškais verslo valdymo įrankiais.   

„Lotus F1“ generalinis direktorius Patrickas Louisas oficialiajame tinklaraštyje teigė, kad visa komanda labai didžiuojasi partneryste ir bendradarbiavimu su „Microsoft Dynamics“.  Jo citatoje pažymima, kad komanda įžengia į naują verslo plėtojimo laikotarpį ir siekia įvaldyti pažangiausias veiklos valdymo priemones.  

„Būtent „Microsoft Dynamics“ užtikrins, kad mūsų numatyti pokyčiai bus įgyvendinti sėkmingai,“ – sakė P.Liuisas. Jo teigimu, šis bendradarbiavimas padės „Lotus F1“ komandai efektyviai organizuoti verslo procesus ir tapti visapusiškai orientuota į numatytų rezultatų pasiekimą.

„Microsoft“ viceprezidentas Halas Howardas sakė, kad trokšta noru efektyviai bendradarbiauti su tokia komanda, kaip „Lotus F1”, ir sieks padėti jai dirbti efektyviau. „Mes suteiksime komandai technologijas, kurios užtikrins jos dinamiškumą ir padės siekti pergalių“, – teigė H.Hovardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius