-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Schumacheris sulaukė griežto komandos ultimatumo

Vokietijos spauda praneša, kad „Formulės-1“ komanda „Mercedes GP“ pareiškė ultimatumą savo pilotui septyniskart pasaulio čempionui Michaeliui Schumacheriui. Kaip rašo „Bild“, jeigu M.Schumacheris nepademonstruos geresnių rezultatų lenktynių trasose, trejų metų kontraktas su juo bus nutrauktas jau 2011-aisiais.
M.Schumacheris apie titulą šįmet nebegalvoja
Michaelis Schumacheris tikisi kitais metais pateisinti komandos viltis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šiemet į „Formulę-1“ grižusiam M.Schumacheriui nesiseka konkuruoti su komandos partneriu Nico Rosbergu. Per 15 lenktynių etapų jis tik tris kartus buvo greitesnis už N.Rosbergą per kvalifikacinius važiavimus ir uždirbo tik 46 taškus, N.Rosbergas jų turi 122. „Mes patenkinti Nico darbu, o štai Michaelis kol kas nėra geriausios formos“, – taip šiuos rezultatus komentavo komandos vadovas Rossas Brawnas.

Anksčiau R.Brawnas ne kartą mėgino pateisinti M.Schumacherį, aiškindamas, kad prastą „Formulės-1“ legendos pasirodymą lemia „Mercedes“ bolido ypatybės ir dabar komandos naudojamos „Bridgestone“ padangos. Pasak R.Brawno, kitą sezoną naujas automobilis ir „Pirelli“ padangos turėtų labiau derėti prie M.Schumacherio važiavimo stiliaus. Vien dėl to komandos administracija iš M.Schumacherio kitais metais laukia žymaus progreso.

Tačiau jeigu M.Schumacheriui nepavyks važiuoti greičiau, trejų metų 63 mln. eurų vertės kontraktas su juo gali būti nutrauktas pirma laiko, tvirtina „Bild“. Leidinys pabrėžia, kad komandos administracija savo ruožtu patiria koncerno „Daimler“, kurio savininkai nėra patenkinti prastais komandos rezultatais, spaudimą.

Tuo tarpu M.Schumacheris tikina jau nukreipęs visą dėmesį į kitą sezoną. „Man 2011-ųjų čempionatas jau prasidėjo“, – pareiškė vokietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius