Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nepavykę „300 lakes rally“ šuoliai po tramplinų, pasibaigę avarijomis

„300 lakes rally“ yra vienas laukiamiausių renginių Lietuvos automobilių sporto gerbėjams. 2016-aisiais didžioji dalis šio ralio greičio ruožų buvo itin greiti, surengti asfaltu padengtuose keliuose, o tai pareikalavo ne vieno automobilio: lenktynininkai darė klaidas, vis mažindami ekipažų skaičių rezultatų suvestinėse.
aleksandro-gorelovo-avarija
Aleksandro Gorelovo avarija

Pirmasis iš lyderių avariją patyrė Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas. Jie dar penktadienį, greičio ruože Visagine, nesuvaldė „Mitsubishi Lancer Evo“ ir nuskynė pušį. Po to sustojęs automobilis užsidegė ir Vytautui teko panaudoti gesintuvą.

Šeštame greičio ruože, prie pat žiūrovų zonos Vencavų kaime, keliskart vertėsi Vinco Gerdžiūno ir Arvydo Šinkūno ekipažas. Automobilis turėtų keliauti į metalo laužą, nes nuo smūgių linko net jo saugos lankai.

Septintas greičio ruožas, kurio didelė dalis sutampa su šeštuoju, labai panašiai baigėsi kito mėlyną „Subaru Impreza“ ekipažui, Arūnui Vaičiūnui ir Andriui Buzeliui. Jie nesėkmingai nusileido po tramplino ir, nuskrieję į šalikelę, daug kartų vertėsi. Automobilis, vėlgi, keliaus į metalo laužą.

VIDEO: Arūno Vaičiūno avarija

Dar pirmame greičio ruože trampliną optimistiškai įveikė rusų Aleksandro Gorelovo ir I.Skuridino ekipažas. Jų „Mitsubishi Lancer Evo X“ po įspūdingo šuolio virto per priekį.

VIDEO: Aleksandro Gorelovo avarija
VIDEO: „300 lakes rally“ – didžiausias vasaros ralis Lietuvoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius