-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nežymėtą policijos „Audi A6“ šeštadienį bus galima sutikti lenktynių trasoje

„Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse bus daug policijos! Lietuvos kelių policijos tarnyba jau ruošiasi pirmosioms sezono lenktynėms, kur lenktynininkai varžysis dėl Policijos taurės, o žiūrovai galės susipažinti su jų išskirtine technika – automobiliais ir motociklais, įskaitant žaibišku greičiu išpopuliarėjusia nežymėta „Audi A6“.
Patruliavimas su Lietuvos kelių policijos nežymėta „Audi A6“
Lietuvos kelių policijos „Audi A6“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Partneriai

Lenktynėse kelių policijos pareigūnai turės svarbių darbų. Pirmas jų – automobiliais ir motociklais paradiniame rate lydės visus „Autoplius.lt Fast Lap“ dalyvius. Atlikę šią misiją jie visą lenktynių dieną eksponuos techniką dalyvių parke ir bendraus su lankytojais.

Pristatysime žiūrovams savo automobilius ir motociklus, suteiksime progą pasitikrinti nuobaudų istoriją

Bendradarbiavimas su kelių policija – organiškas žingsnis siekiant populiarinti tvarkingą vairavimą. Visa „Autoplius.lt Fast Lap“ organizatorių komanda džiaugiasi, jog kvietimą į renginį Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys priėmė su entuziazmu.

„Džiaugiamės gavę progą pabendrauti su keliais šimtais lenktynininkų ir tūkstančiais jaunų žiūrovų. Pristatysime jiems savo automobilius ir motociklus, suteiksime progą pasitikrinti nuobaudų istoriją“, – sako Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys.

Lenktynių organizatoriai priduria, kad būtent lenktynių trasoje turi vykti greitų vairuotojų „pasimatavimai“.

„Mūsų lenktynėse yra dalyvavę daug „greito“ vairuotojo reputaciją gatvėse užsidirbusių žmonių. Bet lenktynių trasoje jų herojiškumas greitai išgaruoja, kai juos pradeda lenkti jaunesni lenktynininkai dvigubai silpnesniais automobiliais. Tampa aišku, kad vyriškas „pasimatavimas“ vyksta ne gatvėje, o lenktynių trasoje“, – sako Giedrius Čenkus.

Policijos taurė

Greičiausias „švarus“ lenktynininkas pirmo „Autoplius.lt Fast Lap“ etapo metu gegužės 13 dieną bus apdovanotas specialia Policijos taure. Lenktynių organizatorių supratimu, „švarus“ lenktynininkas yra bent metus neturėjęs nuobaudos ir niekada nepraradęs vairuotojo pažymėjimo.

„Policija apdovanos lenktynininką, kuris rodo gerą pavyzdį – keliuose būna drausmingas, o lenktynėse labai greitas. Tikime, kad toks lenktynininkas taps geru pavyzdžių visiems kitiems varžybų dalyviams ir žiūrovams, ypač – jauniausių vairuotojų kartai“, – sako Kelių policijos tarnybos viršininkas Vytautas Grašys.

Kas namo parsiveš pirmąją „Autoplius.lt Fast Lap“ varžybų Policijos taurę, bus žinoma jau gegužės 13 d., šeštadienį, kai finišuos pirmasis šių metų čempionato etapas Kačerginės „Nemuno žiede“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius