Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nico Rosbergas nesureikšmina F-1 bandymuose pasiekto rezultato

„Mercedes“ pilotas Nico Rosbergas nesureikšmino šeštadienį Sakhiro (Bahreinas) trasoje pasiekto rezultato. Vokietis pridūrė, kad komanda turi dar padirbėti, kad pagerintų bolido patikimumą.
Nico Rosbergas
Nico Rosbergas / „Scanpix“ nuotr.

Sportininkas šeštadienį buvo vienintelis, kuriam pavyko vieną trasos ratą įveikti greičiau nei per 1 min. ir 34 sek. N.Rosbergo pasiektas rezultatas buvo daugiau nei pusantros sekundės geresnis už antroje vietoje likusio Jensono Buttono užfiksuotą laiką.

Sportininkas nesureikšmina tokios persvaros sakydamas, kad varžovus greičiausiai pranoko dėl mažesnio degalų kiekio bolido bake.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas

„Atlikome kvalifikacinius važiavimus. Žinoma, pas kitus bakuose buvo daugiau degalų nei pas mus. Tai paaiškina tokius laiko skirtumus. Neįmanoma žinoti ką daro kiti. Pojūčiai kol kas pozityvūs. Viskas atrodo gana gerai“, – pasakojo „Mercedes“ pilotas.

N.Rosbergas antroje dienos pusėje įveikė lenktynių distanciją. Tačiau vokiečio teigimu, komanda turi padirbėti su bolido patikimumu ir pasirūpinti, kad nekiltų didelių problemų pirmose sezono lenktynėse.

„Šiandien įveikiau lenktynių distanciją be didesnių problemų. Tai geras ženklas. Tačiau vėliau turėjome problemų, taigi, vis dar yra kur padirbėti. Problemų kyla tai šian, tai ten. Tačiau tai normalu. Palyginus su kitomis komandomis atrodome gana gerai. Tačiau turime pasirūpinti, kad iki lenktynių Melburne pašalintumėme visas problemas. O tai yra didžiulis iššūkis“, – teigė N.Rosbergas.

„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas
„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas

N.Rosbergas taip pat pakomentavo skirtumus tarp bolidų su V8 ir V6 turbo varikliais.

„Dabar esame greitesni tiesiosiose, tačiau lėtesni posūkiuose. Būtent ten jaučiasi didelis prispaudžiamosios jėgos trūkumas. Dėl to dažniau juose slidinėjame“, – įspūdžiais pasidalijo pilotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius